null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 69.95

Accu/druppelader Shido DC 1.0

(Nog geen reviews) Schrijf een review

SHIDO Multi Batterij Lader DC 1.0
Lithium batterijen bieden uitstekende prestaties. Om het beste uit de batterijen te halen moeten ze ook correct geladen worden. Om aan de behoefte in de markt tegemoet te komen, hebben we onze eigen Shido-batterijladers ontwikkeld, geschikt voor motorfiets- en powersport toepassingen. Onze Shido duo batterij laders differentiëren zich door unieke en geoptimaliseerde algoritmes, waarmee zowel Lithium LiFePO4- als loodzuuraccu’s veilig kunnen worden opgeladen.
Een van de belangrijkste eigenschappen is dat het opladen van een diep ontladen lithiumbatterij (onder 10V) heel voorzichtig moet gebeuren, te beginnen met het toepassen van een zeer lage voltage en stroomsterkte. Het toepassen van hoge voltage en stroom vanaf het begin op ontladen lithiumbatterijen zal de batterij blijvend beschadigen. Ook laders waar de spanning gedurende een bepaalde periode boven de 15 Volt komt, kunnen uw lithiumbatterij ernstig beschadigen.
Shido duo batterij laders zullen ook zorgen dat de lading van uw batterijen behouden wordt nadat het opladen is voltooid. Elke 4 uur controleert de lader de spanning van de batterij, wanneer de accuspanning onder 12,8 volt daalt, begint de lader opnieuw bij te laden. DC-AFAM kan nu in alle vertrouwen een lader voor lithium- en loodzuuraccu’s aanbevelen.

Voordelen van SHIDO laders DC 1.0:

  • Duidelijk onderscheid tussen lithium en loodzuur oplaadmodi.
  • Verbeterd algoritme voor zowel Lithium- als loodzuurmodus.
  • Batterijherstel voor diep ontladen batterijen.
  • Controle van de batterijstatus na het opladen.
  • Onderhoudsmodus, met spanningscontroles elke 4 uur.
  • Beschermd tegen omgekeerde polariteit, overladen, overstroom, oververhitting en kortsluiting.
  • Gebruiksvriendelijke detectie voor omgekeerde polariteit, platte of beschadigde batterijen.
  • IP 65, waterdicht.
  • Past zich aan voor variërende A/C spanning en levert consistente laadstroom
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen