Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Actie

50-outlet-korting-header.jpg

Het einde van het motorseizoen komt steeds dichterbij. En met het motorseizoen van 2020 in het vooruitzicht gaan wij fors opruimen. Onze magazijnen moeten leeg! En daarom gaan de prijzen van alle afgeprijsde artikelen met een geel label nog eens door de helft. Deze artikelen vindt je op de kledingafdeling van zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen. En dat niet alleen: in de outlet van Motorplaza Heerenveen kun je op dit moment meer dan 7.000 afgeprijsde artikelen met een geel label vinden. 

Motorkleding vind je in onze outlet in zeer veel verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je combineren met leer en textiel of een bij elkaar passende outfit? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om te laten zien hoe goedkoop onze outlet in november werkelijk is hebben wij een sportieve voorbeeldoutfit samengesteld, deze complete outfit bestaat van top tot teen uit topmerken zoals Dainese, Alpinestars, Shark en Held en de gehele outfit kost nu slechts € 540,-.

actiepagina.jpg

In de outlet van Motorplaza Heerenveen kun je een groot en erg divers aanbod motorkleding vinden. Van lederen combi's t/m textiel pakken, handschoenen, helmen en natuurlijk laarzen. In onze outlet vindt je werkelijk alle soorten en merken motorkleding. Alle kleding in onze outlet is al fors afgeprijsd en die prijzen gaan in de maand november nog eens door de helft. Goedkoper kan bijna niet!

korting-pagina-header.jpg
korting-pagina-2.jpg
korting-pagina-3.pngkorting-pagina-4.jpg

*Deze korting is geldig van 01-11-19 t/m 30-11-19. Niet geldig op online aankopen.