null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 9.95

ADVANTEC Protect brandstofadditief

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het ADVANTEC Protect Original BMW Fuel Additive beschermt de brandstof tegen veroudering en voorkomt corrosie in de verbrandingsruimte en van alle onderdelen die in contact komen met de brandstof. De innovatieve receptuur zorgt ervoor, dat de benzine gedurende langere tijd in de tank kan worden opgeslagen zonder dat de brandstof oxideert en als gevolg daarvan de oppervlakken van alle onderdelen die in contact komen met de brandstof aantast. 

Dit gevaar bestaat vooral wanneer brandstof met een hoog ethanolgehalte wordt getankt. Bovendien kan het gebruik van minderwaardige brandstof problematisch zijn, omdat dit kan leiden tot afzettingen en zo dus het motorvermogen nadelig kan beïnvloeden. Ook hier is het additief de eerste keuze, want de reinigende werking ver- wijdert dergelijke afzettingen effectief en voorkomt dat nieuwe worden gevormd. Het ADVANTEC Protect Original BMW Fuel Additive kan worden gebruikt als directe maatregel, of preventief.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen