null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 1,060.00 € 1,290.99
(Je bespaart € 230.99)

Aluminium Travel pack: extra voordelige 3-delige kofferset

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Maak nu gebruik van deze tijdelijke MEGA aanbieding! Bestel de aluminium zijkoffers en ontvang maar liefst 50% korting op de aluminium topkoffer.

De robuuste aluminium BMW Motorrad zijkoffers beschikken over een royale inhoud van 36 liter (rechts) en 44 liter (links). De aluminium BMW Motorrad topkoffer beschikt over een inhoud van 32L en kan net zoals de motor waar hij op bevestigd wordt wel tegen een stootje. Bovenop de koffers vind je vier sjorringen, deze kun je gebruiken om extra bagage veilig te stellen met een sjorband. Deze topkoffer wordt geleverd zonder slotcilinders, voor deze koffer dient u twee slotcilinders mee te bestellen. Eén cilinder wordt gebruikt om de deksel aan de voorzijde op slot te zetten en de andere cilinder wordt gebruikt om de koffer vast te zetten op de kofferhouder. Beide zijkoffers hebben ieder 3 slotcilinders nodig. Eén sleutel systeem is mogelijk. Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden van deze koffer? Bekijk dan hier onze Kofferwijzer.

Optioneel:

Geschikt voor de modellen:

  • F 850 GS
  • F 850 GS Adventure
  • R 1200 GS LC
  • R 1200 GS Adventure LC
  • R 1250 GS
  • R 1250 GS Adventure

Let op! Dit is een tijdelijke aanbieding.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen