Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Bandenvoordeel

cashback-dunlop-header-export-v2.jpg

Dunlop

Ben je toe aan nieuwe banden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want je ontvangt nu tijdelijk € 40,- Cashback bij aankoop van een set deelnemende Dunlop banden. En dat is nog niet alles: want je krijgt ook nog eens BTW korting (21%) op hetzelfde setje Dunlop banden en wij monteren ze gratis. Deze actie geldt voor de volgende banden:
 

De Cashback kan aangevraagd worden via deze website van Dunlop.
De actie is geldig t/m 30 juni 2020.

Michelin
Wanneer je tussen 15 mei en 31 juli 2020 nieuwe Michelin banden aanschaft kun je tot € 40,- Cashback ontvangen, uiteraard krijg je ook bij aanschaf van nieuwe Michelin banden BTW korting (21%). Wederom is montage is gratis! Deze actie geldt voor de volgende banden:

De Cashback kan aangevraagd worden via deze website van Michelin.
De actie is geldig van 15 mei t/m 31 juli 2020.

Voor meer informatie en het maken van een werkplaats afspraak kun je contact opnemen met jouw Motorplaza vestiging naar keuze:

Motorplaza Groningen:     Motorplaza Heerenveen:  
stefan@motorplaza.net werkplaats@motorplaza.net
 
050-547 0100 0513-683239