null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

michelin-cashback-2022.jpg

Wanneer je tussen 30 mei en 31 juli 2022 nieuwe Michelin banden aanschaft kun je tot € 40,- Cashback in de vorm van een tankkaart ontvangen. Je ontvangt een tankkaart van € 15,- bij aankoop van één band en € 40,- bij een gelijktijdige aankoop van twee banden (voor- en achterband). En dat is nog niet alles: want daar bovenop krijg je ook nog eens BTW korting (21% op adviesprijs) en montage is gratis! Deze actie geldt voor de volgende banden:


De Cashback kan aangevraagd worden via de website van Michelin: https://promo.michelin.nl/promotions/promo-enjoy-your-ride
De actie is geldig van 30 mei t/m 31 juli 2022.

Voor meer informatie en het maken van een werkplaats afspraak kun je contact opnemen met jouw Motorplaza vestiging naar keuze:

Motorplaza Groningen:     Motorplaza Heerenveen:  
[email protected] [email protected]
 
050-547 0100 0513-683239

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen