Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorbeurs

export-website-header-v2.jpg

Groot nieuws! Wij slaan dit jaar de MOTORbeurs Utrecht over en organiseren onze eigen motorbeurs. Alle koopjes die je normaal op onze beursstand had kunnen vinden, kun je dit jaar scoren bij Motorplaza Heerenveen. Van donderdag 13 februari t/m zondag 16 februari geven wij korting op werkelijk al onze motorkleding! Op alle afgeprijsde items voorzien van een geel label krijg je 50% korting. En bij alle niet afgeprijsde motorkleding krijg je het tweede (goedkoopste) artikel voor de helft van het geld. Dit geldt ook voor de nieuwe collecties!

De gehele kledingafdeling van Motorplaza Heerenveen hebben wij speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot outlet. En dat is nog niet alles, want op de begane grond van Motorplaza Heerenveen kun je meer dan duizend spotgoedkope helmen vinden. En op deze helmen krijg je ook nog eens 50% kassakorting (alleen geldig op helmen uit het rek op de begane grond van Motorplaza Heerenveen). Speciaal voor de beursdagen is Motorplaza Heerenveen donderdag en vrijdagavond geopend t/m 21:00 en op zondag 16 februari kun je van 11:00 t/m 16:00 bij ons shoppen. Alle kortingsacties gelden bij zowel Motorplaza Heerenveen als Groningen.

Ook hebben wij sinds kort bij Motorplaza Groningen een kleinschalige outlet waar je alle topmerken voor een kleine prijs kunt vinden, zeker een bezoek waard tijdens onze beursdagen. Alle kortingsacties gelden bij beide vestigingen. LET OP! Motorplaza Groningen is zondag 16 februari gesloten en is donderdag en vrijdag geopend t/m 18:00.

Openingstijden Beurs-sale

Motorplaza Heerenveen  
Donderdag 13 februari 09:00 t/m 21:00
Vrijdag 14 februari 09:00 t/m 21:00
Zaterdag 15 februari 09:00 t/m 17:00
Zondag 16 februari 11:00 t/m 16:00

 

Motorplaza Groningen  
Donderdag 13 februari 09:00 t/m 18:00
Vrijdag 14 februari 09:00 t/m 18:00
Zaterdag 15 februari 09:00 t/m 17:00
Zondag 16 februari Gesloten!

 

Om je een idee te geven van hoe voordelig onze Beurs-sale werkelijk is hebben wij de onderstaande outfits samengesteld uit afgeprijsde artikelen die je kunt scoren tijdens onze Beurs-sale. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de duizenden kledingartikelen die verkrijgbaar zijn tijdens onze beursdagen. Van lederen combi's t/m textiel pakken, handschoenen, helmen en natuurlijk laarzen. Bij ons vindt je werkelijk alle soorten en merken motorkleding.

webpagina-cafe-v2.jpg

outlet-pagina-outfit-header-oufit-sporteif.jpg

webpagina-tour-v2.jpg

webpagina-cafe-man.jpg

outlet-pagina-header-outfit-afbeelding-dainese-export.jpg