null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza BBQ-rit 2019

23rd Jul 2019, Motorplaza

De Motorplaza bbq-rit 2019 staat alweer een aantal weken in de boeken, het perfecte moment om terug te kijken naar een erg gezellig en zeer geslaagd evenement. Uiteindelijk hebben meer dan 80 deelnemers de route gereden.Dit jaar was het mogelijk om de rit te starten vanuit Groningen of Heerenveen, het leek alsof er bijna een fifty-fifty verdeling was over beide vestingen, bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen was er een erg goede opkomst. De tocht zou bij beide vestigingen om 10:00 uur van start gaan, de eerste deelnemers begonnen bij beide vestingen rond half tien binnen te druppelen. Onze route-maker Gradus had voor vertrek nog bij enkele deelnemers de route op hun navigatie toestellen gezet. En om 10:00 was iedereen gereed voor vertrek! Één van de dingen die gelijk erg opviel was de grote diversiteit aan motoren, zo waren er motoren van alle leeftijden, merken en segmenten, hetzelfde gold voor de deelnemers, er reden veel verschillende leeftijden mee, van jong tot oud. Het was een erg mooi gezicht, al deze verschillende motoren die samen gingen rijden.

Speciaal voor de bbq-rit had Gradus een erg mooi route van ca 200 kilometer uitgezet. Vanuit beide vestigingen zou de route eindigen bij Motorplaza Heerenveen. Uiteindelijk bleek dat er veel rijders gingen starten bij de vestiging die voor hun het verste weg was, zo waren er meerdere deelnemers die de rit begonnen in Groningen terwijl ze zelf uit de regio Heerenveen kwamen. Ze wouden graag een keer in een ander gebied rijden. Ook in Heerenveen zijn er meerdere Groningers gestart omdat ze graag door de Friese omgeving wouden rijden. Bij beide vestigingen konden de deelnemers droog van start, maar aan het eind van de ochtend begon het uiteindelijk toch te regenen. Gelukkig waren de meeste deelnemers goed voorbereid, de regen was voorspeld en een grote hoeveelheid deelnemers droeg dan ook waterdichte motorkleding.

Toen de eerste deelnemers vertrokken begonnen wij vast met voorbereidingen van de barbecue, het originele plan was om achter het pand van Motorplaza Heerenveen een gezellig terras te maken. Helaas viel dat plan door de regen letterlijk in het water. Uiteindelijk leek het ons een goed idee om de barbecue naar binnen te verplaatsen. We hadden een groot gedeelte van de showroom leeggemaakt om plaats te maken voor alle tafels en stoelen en hebben alles vlot naar binnen verhuist. Natuurlijk konden we niet in de showroom gaan barbecuen, dus dit hebben we maar onder het afdak van ons magazijn gedaan.

Nadat al voorbereidingen waren getroffen begonnen rond half drie de eerste deelnemers binnen te komen. Gelukkig hadden wij hierop gerekend en was de barbecue al goed heet. Na zo’n lange tocht had iedereen natuurlijk wel zin in wat lekkers. Gelukkig begon het weer in de middag wat op te klaren en kon iedereen gezellig om de barbecue heen staan. Iedereen kon bij de barbecue kiezen uit meerdere soorten vlees en binnen was er een lopend buffet met verschillende salades en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Gelukkig had iedereen ondanks de regen genoten van de route en de barbecue, uiteindelijk viel de regen gelukkig nog wel mee, maar een droog pak houden was er niet bij. Als motorrijders zijnde laat je een beetje regen de pret niet drukken natuurlijk, we zijn immers niet van suiker. Ondanks de regen kunnen wij terugkijken op een erg geslaagde maar vooral ook erg gezellige bbq-rit! Kon jij er dit jaar niet bij zijn? Geen paniek, volgend jaar organiseren wij natuurlijk weer een bbq-rit. Houd onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten, daar lees je het laatste nieuws het eerste.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen