null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza Snertrit 2018

30th Oct 2018, Motorplaza

De Snertrit 2018 vindt plaats op zaterdag 3 november. Er zijn dit jaar twee routes beschikbaar; u kunt kiezen om te starten in Heerenveen of in Groningen. De route van het startpunt Groningen naar het eindpunt Heerenveen bedraagt 192 km. Bij aankomst in Heerenveen staat een heerlijke maaltijd met snert klaar.

U kunt ook starten in Heerenveen en vanuit dit startpunt wordt een route van 195 km gereden door Friesland. Het eindpunt van deze route is tevens in Heerenveen, waar gezamenlijk met de rijders van de andere route een heerlijke snertmaaltijd wordt gegeten.

Als u dit toegangsbewijs afrekent krijgt u de route toegestuurd op uw ingevulde e-mailadres. We hopen u zaterdag 3 november te zien in Motorplaza Groningen of Motorplaza Heerenveen!

*In de nieuwsbrief werd de starttijd 13:00 uur vermeldt, dit is niet correct. De correcte starttijd is 10:00 uur in de ochtend.

Ja, ik wil naar de Snertrit!
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen