null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza trakteert op €950,-!

15th Aug 2018, Motorplaza

BMW Motorrad is dit jaar alweer 95 jaar! In 1932 werd de eerste BMW motorfiets geboren: de BMW R 32. In de afgelopen 95 jaar is het aanbod alleen maar gegroeid, biedt BMW Motorrad alle segmenten motoren aan en worden er jaarlijks maar liefst 100.000 motorfietsen geproduceerd.

Wie jarig is trakteert, en dat neemt Motorplaza voor zijn rekening! Als u namelijk voor 1 oktober een nieuwe BMW motorfiets uit voorraad aanschaft (m.u.v. de BMW G 310 R en G 310 GS) kunt u daarbij voor maar liefst €950,- aan BMW accessoires of rider equipment uitzoeken.

Zo krijgt u bij aanschaf van bijvoorbeeld een BMW R 1200 GS een linker aluminium koffer, een rechter aluminium koffer en een paar BMW motorhandschoenen geheel gratis!

Daarnaast verhogen wij de garantie op een nieuwe BMW motorfiets ook nog eens structureel van 2 jaar naar 3 jaar! Des te meer reden om uw nieuwe BMW motor aan te schaffen bij Motorplaza. We zien u graag verschijnen! Klik hier om ons aanbod aan nieuwe motoren te bekijken.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen