null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza winterstalling: alles wat je moet weten

16th Oct 2019, Motorplaza

Heb je zelfs even geen ruimte om je motorfiets te stallen tijdens de winterperiode en ben je opzoek naar een veilige en professionele motor winterstalling? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Motorplaza ben je gegarandeerd van de beste service, kwaliteit, veiligheid en natuurlijk een scherpe prijs. Bij ons kun je je motorfiets al stallen voor slechts € 15,- per maand. En dat niet alleen: je motorstalling kun je nu erg makkelijk en snel regelen via ons online invulformulier. Tevens krijg je aan het einde van de winterstalling van ons een leuk kleinigheidje cadeau!

Winterstalling, hoe gaat het in zijn werk?
Op onze webpagina: www.motorplaza.net/winterstalling, kun je alle informatie omtrent de winterstalling en een handig prijzenoverzicht vinden. Uiteraard kun je bij ons je motorfiets stalling combineren met een grote of kleine beurt of een grondige poetsbeurt. Natuurlijk is het ook geen probleem om je motorfiets zonder onderhoud bij ons te stallen. Wil je er zeker van zijn dat jouw motorfiets na de winter in topconditie is? Laat dan een gratis wintercheck uitvoeren. Door het handige invulformulier op onze site kun je je winterstalling gemakkelijk regelen, vul het formulier zo compleet mogelijk in en één van onze medewerkers neemt binnen drie werkdagen contact met je op. Nadat er een akkoord bereikt wordt over de winterstalling, wordt jouw motorfiets bij je thuis opgehaald door één van onze medewerkers, je mag hem natuurlijk ook zelf brengen. Wanneer de winterstalling erop zit kun je de motorfiets weer rijklaar bij ons ophalen, of je kunt hem natuurlijk thuis laten bezorgen tegen een meerprijs.

Wij maken je motorfiets winterklaar
Als je motorfiets eenmaal is opgehaald voor de winterstalling wordt hij ondergebracht bij één van onze Motorplaza vestigingen. Maar voordat jouw motorfiets mag beginnen aan zijn winterslaap brengt hij eerst een bezoek aan onze monteurs, die maken hem klaar voor zijn winterslaap. Mocht de benzinetank van jouw motorfiets niet vol zijn, dan tanken wij hem vol, eveneens vullen wij de tank met Forté Moto Power II. Vooral met de komst van de nieuwe E10 brandstof is het van belang dat de motorfiets weg wordt gezet met een volle tank. E10 is voorzien van ethanol en ethanol trekt ongewild vocht aan. Door de combinatie van de volle benzinetank en de beschermende werking van Forte Moto Power II wordt het ontstaan van vocht en eventuele corrosie in de benzinetank voorkomen. Ook wordt de accu van de motorfiets afgekoppeld en gedurende de gehele winterstalling periode aan een druppellader geplaatst. De eventueel benzine kosten en de kosten van de Forte Moto Power II (€ 14,95) zijn voor de eigenaar van de motorfiets. Heb je gekozen voor een kleine beurt, een grote beurt of een poetsbeurt, dan wordt dit uiteraard ook uitgevoerd zodat je na de winterstalling periode weer fris en veilig de weg op kunt. Als je kiest voor een grote beurt krijgt jouw motorfiets tevens een gratis poetsbeurt t.w.v. € 65,-. Een wintercheck is bij ons altijd gratis. Wil jij je motorfiets liever thuis stallen en deze ook optimaal beschermen tijdens de winterperiode? Profiteer dan tijdelijk van onze winterstalling combi-deal! Deze combi-deal bestaat uit een Optimate 4 Dual Program druppellader en een flesje Forte Moto Power II en is nu verkrijgbaar voor de scherpe prijs van slechts: € 69,95. Bestel de combi-deal hier

Bij ons staat je motorfiets veilig
Als motorrijders snappen wij natuurlijk dat je trots en zuinig bent op je motorfiets. En natuurlijk kun je er vanuit gaan dat ook wij zuinig met je motorfiets omgaan. Als je motorfiets winterklaar is gemaakt door onze monteurs is het tijd om de motorfiets in onze stalling te zetten. Bij beide vestigingen hebben wij een speciale geprepareerde winterstalling ruimte waar alle motorfietsen de gehele winter verwarmd kunnen staan. Bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen bevindt je motorfiets zich op een afgesloten terrein die voorzien is van 24/7 camera bewaking, je kunt er dus ten alle tijden vanuit gaan dat jouw motorfiets de gehele winter veilig en warm binnenstaat.


De winterstalling zit erop, wat nu?
Nadat de winterstalling periode afgelopen is, of wanneer je je motorfiets weer terug wilt hebben, kun je contact opnemen met de Motorplaza vestiging waar je motorfiets staat. Je motorfiets wordt dan zo snel mogelijk weer rijklaar gemaakt zodat jij hem bij ons kunt ophalen. Wil je hem liever thuis bezorgd hebben? Dat kan natuurlijk ook! (tegen een meerprijs). Wil jij je motorfiets weer bij ons ophalen of thuis laten bezorgen? Neem dan ruim van tevoren contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw motorfiets weer op de gewenste datum voor je klaar staat. Ook krijgen jij en je motorfiets aan het einde van de winterstalling een leuk kleinigheidje van ons cadeau!

Wil jij je motor bij ons laten stallen? Kijk dan snel op www.motorplaza.net/winterstalling of neem vrijblijvend contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze. 


Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen