null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De grote verbouwing! (deze blog wordt wekelijks geüpdatet)

14th Oct 2021, Motorplaza


Je merkt er in onze showroom dan misschien nog weinig van, maar wij zijn al een aantal weken druk bezig met de verbouwing en uitbreiding van Motorplaza Heerenveen. Dat je er nog niet zoveel van merkt, is misschien ook niet zo gek, want we zijn begonnen in het nieuwe leegstaande gedeelte van de winkel. Benieuwd wat er allemaal gebeurd en hoe ver we zijn met realisatie van onze nieuwe winkel? Houd dan deze blog goed in de gaten, want hij wordt wekelijks geüpdatet.

Update 1# 10-09-2021


De eerste stappen zijn gezet in de vorm van onze nieuwe werkplaats. De werkplaats gaat verhuizen naar het nieuwe gedeelte van het pand en zal verdubbelen in formaat. Maar voordat het zover is wordt de complete vloer eruit gehaald om plaats te maken voor de vloerverwarming en nieuwe motorliften die in de vloer kunnen zakken, wat het leven van onze monteurs een stuk makkelijker zal maken.

Update 2# 28-09-2021

Eindelijk is het zover, de oude betonvloer is verwijderd, de vloerverwarming is geïnstalleerd en het betonijzer ligt. Ook kun je aan de hand van de vierkante frames al goed zien waar de nieuwe motorliften geplaatst gaan worden. Alleen nog een paar finishing touches en het nieuwe beton kan gestort worden.

Update 3# 09-10-2021

Na een aantal weken sloopwerk en betonvlechten was het dan eindelijk zo ver: de nieuwe betonvloer is gestort! Wat gelijk opvalt is het immense formaat en de praktische layout van de nieuwe werkplaats. Ook zijn er ondertussen wat meer opvallende werkzaamheden verricht, want de oranje panelen aan de voorzijde van ons pand zijn voorzien van een frisse nieuwe grijze kleur.

Update 4# 13-10-2021

De betonvloer is goed uitgehard en dat betekent dat er alweer hard gewerkt wordt aan het volgende project. Boven de nieuwe werkplaats zijn ze druk bezig met de staalconstructie voor de nieuwe zolder. Deze ruimte wordt straks gebruikt als magazijn voor onze webshop. Ook is deze week de verbouwing van onze huidige winkel begonnen. Voor de gevel zijn er diepe gaten geboord en gevuld met beton voor de staalconstructie van het nieuwe terras.

>
 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen