null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De grote verbouwing! (wekelijkse update)

14th Oct 2021, Motorplaza

De laatste update!

Zaterdag 26 maart openen wij eindelijk de deuren van onze nieuwe winkel en jij bent van harte uitgenodigd voor de Grand Opening. Tijdens deze feestelijke opening is er een heleboel te zien en beleven bij Motorplaza Heerenveen. Zo kun je eindelijk onze nieuwe winkel bewonderen, de nieuwste BMW motorfietsen uitproberen, unieke BMW’s bekijken, een extra voordelig bezoek brengen aan onze Barbershop en nog veel meer. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kijk hier voor meer informatie over de Grand Opening. 

Update 25# 03-03-2022

De winkel is nog niet helemaal klaar, maar onze in-house Barbershop is vanaf gisteren wel alvast geopend. Onze directeur Binne had de primeur te pakken en nam als eerste plaats in de stoel van huisbarbier Sjoukje. De in-house Barbershop van Motorplaza Heerenveen is iedere werkdag van 09:00 tot 18:00 geopend. De kosten voor een knipbeurt bedragen € 15,-, een afspraak maken is niet nodig. En wanneer je bij ons wilt blijven wachten is een bezoek aan de Barbershop perfect te combineren met de onderhoudsbeurt van je motorfiets.

Update 24# 25-02-2022

Een groot gedeelte van de nieuwe kledingrekken-en kasten zijn deze week eindelijk binnengekomen. Natuurljk niet geheel onbelangrijk als je de nieuwe collecties mooi wilt presenteren. En in onze nieuwe kledingafdeling gooien wij het roer dan ook compleet om. Ditmaal kun je alle kledingtypes vinden in hun eigen ‘area’ zo zal er voor ieder motor segment een ruimte zijn waar je alle bijpassende kleding kunt vinden.

Update 23# 18-02-2022

En toen was er licht! Na meer dan vier maanden in het donker, hebben wij eindelijk weer licht in de nieuwe BMW showroom en kledingafdeling. Met uitzondering van de sierverlichting hangen bijna alle spotlights al op hun plek. Maar dat is natuurlijk niet het enige, want een groot deel van de sier elementen op het plafond zijn ondertussen gemonteerd en een aantal van de balie’s staan al op hun plek. De winkel begint langzamerhand steeds meer tot leven te komen. 

Update 22# 08-02-2022

Sinds de start van het nieuwe jaar kunnen wij eindelijk weer onderhoud en reparaties uitvoeren in onze werkplaats. De werkplaats mag dan nog niet helemaal klaar zijn, het sleutelwerk kan in ieder geval weer doorgaan. We zijn nu druk bezig met de afwerkingen en het resterende installatiewerk van de werkplaats. Zo zijn we nu bezig met o.a. het nieuwe afzuigsysteem, de verlichting en het leidingwerk. Ook is er een groot raam geplaatst tussen de werkplaats en de showroom. Waardoor je in de showroom uitzicht hebt over vrijwel de gehele werkplaats.

Update 21# 31-01-2022

In de nieuwe BMW showroom zitten wij al sinds het begin van de verbouwing letterlijk in het donker. In de eerste maanden van de verbouwing zijn alle armaturen en lampen namelijk verwijderd en verplaatst naar andere ruimtes in het pand. Maar gelukkig komt er bijna een einde aan de donkere dagen, want vrijwel alle nieuwe armaturen hangen en begin februari komen de nieuwe lampen binnen. Alles verloopt volgens de planning, en we zitten nog steeds op schema. Uiteraard hopen wij jullie snel te kunnen verwelkomen in onze nieuwe winkel.

Update 20# 27-01-2022

Er gebeurd momenteel erg veel in onze winkel, zowel in de showroom als achter de schermen. Het werk zit ‘m nu in de details. Het grote werk is gedaan en nu wordt alles mooi afgewerkt. Ondertussen is de nieuwe occasion showroom zo goed als klaar. En dat niet alleen: want in Heerenveen hebben wij meer occasions dan ooit op voorraad! We hebben momenteel maar dan 300 occasions van alle merken in onze showroom staan. Ondanks de verbouwing is onze showroom (en kledingafdeling) gewoon open. Uiteraard met dezelfde service die je van ons gewend bent. Benieuwd of jouw droommotor er tussen staat? Breng dan snel een bezoek aan onze vestiging in Heerenveen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar. 

Update 19# 21-01-2022

Ondanks alle regen en de kou wordt er buiten hard doorgewerkt. We zijn nu druk bezig met de voorkant van de winkel en het het nieuwe terras. Uiteraard willen wij straks lekker droog kunnen zitten, dus ze zijn druk bezig met de constructie voor het nieuwe terrasdak. Ook zijn de houten frames waar het grote ‘Make Life A Ride’ opschrift straks geplaatst wordt al bijna klaar. Zo zijn wij straks nog beter zichtbaar vanaf de snelweg.

Update 18# 12-01-2022

Het nieuwe jaar is reeds begonnen en daarmee is ook de bouwstop rondom de kerstvakantie tot een einde gekomen. Deze week zijn dan ook alle vaklieden weer bij ons in de showroom én is de verbouwing weer in volle gang. Er is al erg veel gedaan en we komen nu al bijna in de afrondende fase van de verbouwing. De timmermannen zijn druk bezig met het afwerken van het nieuwe interieur en de nieuwe vloer van de BMW showroom wordt voorzien van een laklaag. Achter de schermen wordt er natuurlijk ook hard doorgewerkt, zo is het nieuwe webshop magazijn al bijna klaar voor gebruik. 

Update17# 21-12-2021

Er is de afgelopen dagen hard doorgewerkt aan de voorzijde van onze winkel. De nieuwe ingang is zo goed als klaar en het staalwerk van het overdekte terras is al voor een groot deel geplaatst. Binnen in de winkel wordt er ook zeker niet minder hard gewerkt, we zijn druk bezig met het afwerken van de nieuwe showroom, kledingafdeling en alles wat daarbij hoort. Zo zijn de nieuwe was-en werkplaats al bijna klaar voor gebruik. Deze blog wordt pas in de tweede week van januari 2022 weer geüpdatet vanwege de bouwstop rondom de kerstvakantie.

Update 16# 15-12-2021

Daar gaat het bekende Motorplaza gevelbord! Deze week zijn we eindelijk begonnen met de verbouwing aan de voorzijde van de winkel. En er wordt niet alleen maar gesloopt, want de nieuw ingang is ondertussen ook al geplaatst. Maar de verwijdering van het gevelbord en de nieuwe ingang is natuurlijk nog maar het begin, want vrijwel de gehele voorzijde van de winkel wordt voorzien van een frisse nieuwe look en een overdekt terras.

Update 15# 10-12-2021

Met de snelle groei van onze webshop liepen wij de afgelopen jaren tegen het probleem aan dat ons magazijn niet groot genoeg was. Daarom pakken wij het in de nieuwe winkel groots aan, want wij hebben maar liefst drie magazijnen gebouwd! Deze zijn verdeelt over drie etages, waarvan twee magazijnen op de eerste twee etages voor de kleinere onderdelen (voor o.a. de schroefjes en boutjes voor de werkplaats) en een groot magazijn op de derde etage voor de grotere onderdelen en accessoires zoals koffersets. De magazijnen zijn de afgelopen weken voorzien van schilderwerk en nieuwe vloeren, dus wij zijn alvast begonnen met het inrichten van de stellingen. Ook de houten visgraat vloer in onze BMW showroom ligt er al bijna helemaal in.

Update 14# 1-12-2021

De showroom begint iedere dag meer vorm aan te nemen. Er zijn nu dagelijks meer dan 30 vaklieden tegelijkertijd in onze winkel aan het werk. Van elektriciens tot aan timmermannen, iedereen is hard aan het werk om de winkel zo snel mogelijk open te krijgen! De timmermannen zijn momenteel druk bezig met het plaatsen van nieuwe wanden en de afwerking van o.a. de overgang tussen beide panden. Ook is er vandaag begonnen aan de nieuwe showroom vloer.

Update 13# 22-11-2021

Ook wordt er achter de schermen hard doorgewerkt. De was-en werkplaats zijn beide voorzien van een ijzersterke vloeistofdichte coating en de nieuwe bruggen zijn ondertussen ook geïnstalleerd. We zijn nu druk bezig met maken van nieuwe werkbanken en het installatiewerk van de werkplaats. Ook is er eind vorige week een geheel nieuw inbraak alarmsysteem in onze winkel geïnstalleerd.

Update 12# 16-11-2021

Wanneer je Motorplaza inloopt is het toch best even schrikken. Door alle sloopwerkzaamheden is de winkel compleet onherkenbaar. Zowel de Showroom als de kledingafdeling zijn compleet leeg en gestript. Zelfs de grote direct herkenbare trap uit onze showroom is volledig verwijdert en maakt plaats voor een kleinere trap waardoor wij meer ruimte overhouden in de showroom. Beide afdelingen zijn tijdelijk verplaats naar het nieuwe gedeelte van onze winkel zodat wij tijdens de gehele verbouwing open kunnen blijven.

Update 11# 12-11-2021

Uiteraard wordt er niet alleen maar gesloopt. In de gehele winkel wordt er druk doorgebouwd en draagt iedereen zijn steentje bij. Zo zijn er dagelijks meer dan twintig vaklieden aan het werk en helpen vrijwel al onze collega's mee met de realisatie van de nieuwe winkel. Zo hebben onze collega's van de verkoopafdeling onder toeziend oog van de aannemer in het nieuwe gedeelte van de winkel een podium gebouwd. Hier komen straks drie verkooppunten op, allen met uitzicht over de showroom. Ook de nieuwe glazen kantoren beginnen steeds meer vorm aan te nemen.

Update 10# 4-11-2021

De showroom is na alle sloopwerken al bijna volledig onherkenbaar. Er zijn meerdere muren doorgebroken naar het nieuwe gedeelte van de showroom om één grote ruimte te creëren. De werkplaats is volledig ontmanteld en ook de muur tussen de showroom en de werkplaats moest er aan geloven. De oude werkplaats wordt ook onderdeel van de showroom.

Update 9# 1-11-2021

Er gebeurd momenteel erg veel in onze showroom, maar ook op de bovenverdieping zitten ze zeker niet stil. Zo is de nieuwe betonvloer van het magazijn ondertussen gestort en zijn er al stukken van de vloer gelegd in het nieuwe gedeelte van de kledingafdeling. De volledige kledingafdeling zal dan ook binnenkort tijdelijk verhuizen naar het nieuwe gedeelte van de winkel.

Update 8# 29-10-2021

Vandaag zijn we in onze showroom begonnen met het grotere sloopwerk. Zo is het welbekende (indoor) terras van ons Antiloop Café volledig verwijderd, zijn de kantoren al bijna helemaal gestript en is de eerste showroom muur eindelijk doorgebroken! Uiteraard blijven wij tijdens deze werkzaamheden gewoon open, maar dan in een iets andere vorm dan je van ons gewend bent. Zowel in onze showroom als de kledingafdeling blijven wij jullie gedurende de gehele verbouwing van dienst.

Update 7# 28-10-2021

Uiteindeljk ontkomen wij er natuurlijk niet aan. Tot nu toe vonden de werkzaamheden grotendeels plaats in het nieuwe gedeelte van ons pand en was er vrijwel geen overlast in onze showroom. Maar deze week is ook onze huidige showroom al aardig op stelten gezet. Zo is vrijwel alle verlichting verwijderd en zijn we begonnen aan de eerste sloopwerkzaamheden.

Update 6# 26-10-2021

De afgelopen weken is er veel werk verzet in het nieuwe gedeelte van onze winkel. De wanden tussen de nieuwe werkplaats en de showroom zijn ondertussen al geplaatst en daarmee begint de nieuwe showroom steeds meer vorm aan te nemen. Over enkele weken gaan we onze huidige showroom en kledingafdeling tijdelijk verplaatsen naar deze kant. Maar je hoeft je geen zorgen te maken want we blijven gewoon open. Uiteraard met dezelfde service die je van ons gewend bent.

Update 5# 18-10-2021

Ook ons nieuwe magazijn begint er steeds meer op te lijken. De staalconstructie voor het plafond van de werkplaats, die tegelijkertijd dient als de vloer van het magazijn is zo goed als klaar. We zijn momenteel druk bezig met het klaarmaken van het betonijzer zodat de nieuwe betonvloer van het magazijn zo snel mogelijk gestort kan worden.

Update 4# 13-10-2021

De betonvloer is goed uitgehard en dat betekent dat er alweer hard gewerkt wordt aan het volgende project. Boven de nieuwe werkplaats zijn ze druk bezig met de staalconstructie voor de nieuwe zolder. Deze ruimte wordt straks gebruikt als magazijn voor onze webshop. Ook is deze week de verbouwing van onze huidige winkel begonnen. Voor de gevel zijn er diepe gaten geboord en gevuld met beton voor de staalconstructie van het nieuwe terras.

Update 3# 09-10-2021

Na een aantal weken sloopwerk en betonvlechten was het dan eindelijk zo ver: de nieuwe betonvloer is gestort! Wat gelijk opvalt is het immense formaat en de praktische layout van de nieuwe werkplaats. Ook zijn er ondertussen wat meer opvallende werkzaamheden verricht, want de oranje panelen aan de voorzijde van ons pand zijn voorzien van een frisse nieuwe grijze kleur.

Update 2# 28-09-2021

Eindelijk is het zover, de oude betonvloer is verwijderd, de vloerverwarming is geïnstalleerd en het betonijzer ligt. Ook kun je aan de hand van de vierkante frames al goed zien waar de nieuwe motorliften geplaatst gaan worden. Alleen nog een paar finishing touches en het nieuwe beton kan gestort worden.

Update 1# 10-09-2021

De eerste stappen zijn gezet in de vorm van onze nieuwe werkplaats. De werkplaats gaat verhuizen naar het nieuwe gedeelte van het pand en zal verdubbelen in formaat. Maar voordat het zover is wordt de complete vloer eruit gehaald om plaats te maken voor de vloerverwarming en nieuwe motorliften die in de vloer kunnen zakken, wat het leven van onze monteurs een stuk makkelijker zal maken.

>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen