null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

De grote verbouwing! (wekelijkse update)

14th Oct 2021, Motorplaza

Je merkt er in onze showroom dan misschien nog weinig van, maar wij zijn al een aantal weken druk bezig met de verbouwing en uitbreiding van Motorplaza Heerenveen. Dat je er nog niet zoveel van merkt, is misschien ook niet zo gek, want we zijn begonnen in het nieuwe leegstaande gedeelte van de winkel. Benieuwd wat er allemaal gebeurd en hoe ver we zijn met realisatie van onze nieuwe winkel? Houd dan deze blog goed in de gaten, want hij wordt wekelijks geüpdatet.

Update 1# 10-09-2021


De eerste stappen zijn gezet in de vorm van onze nieuwe werkplaats. De werkplaats gaat verhuizen naar het nieuwe gedeelte van het pand en zal verdubbelen in formaat. Maar voordat het zover is wordt de complete vloer eruit gehaald om plaats te maken voor de vloerverwarming en nieuwe motorliften die in de vloer kunnen zakken, wat het leven van onze monteurs een stuk makkelijker zal maken.

Update 2# 28-09-2021

Eindelijk is het zover, de oude betonvloer is verwijderd, de vloerverwarming is geïnstalleerd en het betonijzer ligt. Ook kun je aan de hand van de vierkante frames al goed zien waar de nieuwe motorliften geplaatst gaan worden. Alleen nog een paar finishing touches en het nieuwe beton kan gestort worden.

Update 3# 09-10-2021

Na een aantal weken sloopwerk en betonvlechten was het dan eindelijk zo ver: de nieuwe betonvloer is gestort! Wat gelijk opvalt is het immense formaat en de praktische layout van de nieuwe werkplaats. Ook zijn er ondertussen wat meer opvallende werkzaamheden verricht, want de oranje panelen aan de voorzijde van ons pand zijn voorzien van een frisse nieuwe grijze kleur.

Update 4# 13-10-2021

De betonvloer is goed uitgehard en dat betekent dat er alweer hard gewerkt wordt aan het volgende project. Boven de nieuwe werkplaats zijn ze druk bezig met de staalconstructie voor de nieuwe zolder. Deze ruimte wordt straks gebruikt als magazijn voor onze webshop. Ook is deze week de verbouwing van onze huidige winkel begonnen. Voor de gevel zijn er diepe gaten geboord en gevuld met beton voor de staalconstructie van het nieuwe terras.

Update 5# 18-10-2021

Ook ons nieuwe magazijn begint er steeds meer op te lijken. De staalconstructie voor het plafond van de werkplaats, die tegelijkertijd dient als de vloer van het magazijn is zo goed als klaar. We zijn momenteel druk bezig met het klaarmaken van het betonijzer zodat de nieuwe betonvloer van het magazijn zo snel mogelijk gestort kan worden.

Update 6# 26-10-2021

De afgelopen weken is er veel werk verzet in het nieuwe gedeelte van onze winkel. De wanden tussen de nieuwe werkplaats en de showroom zijn ondertussen al geplaatst en daarmee begint de nieuwe showroom steeds meer vorm aan te nemen. Over enkele weken gaan we onze huidige showroom en kledingafdeling tijdelijk verplaatsen naar deze kant. Maar je hoeft je geen zorgen te maken want we blijven gewoon open. Uiteraard met dezelfde service die je van ons gewend bent.

Update 7# 28-10-2021

Uiteindeljk ontkomen wij er natuurlijk niet aan. Tot nu toe vonden de werkzaamheden grotendeels plaats in het nieuwe gedeelte van ons pand en was er vrijwel geen overlast in onze showroom. Maar deze week is ook onze huidige showroom al aardig op stelten gezet. Zo is vrijwel alle verlichting verwijderd en zijn we begonnen aan de eerste sloopwerkzaamheden.

Update 8# 29-10-2021

Vandaag zijn we in onze showroom begonnen met het grotere sloopwerk. Zo is het welbekende (indoor) terras van ons Antiloop Café volledig verwijderd, zijn de kantoren al bijna helemaal gestript en is de eerste showroom muur eindelijk doorgebroken! Uiteraard blijven wij tijdens deze werkzaamheden gewoon open, maar dan in een iets andere vorm dan je van ons gewend bent. Zowel in onze showroom als de kledingafdeling blijven wij jullie gedurende de gehele verbouwing van dienst.

Update 9# 1-11-2021

Er gebeurd momenteel erg veel in onze showroom, maar ook op de bovenverdieping zitten ze zeker niet stil. Zo is de nieuwe betonvloer van het magazijn ondertussen gestort en zijn er al stukken van de vloer gelegd in het nieuwe gedeelte van de kledingafdeling. De volledige kledingafdeling zal dan ook binnenkort tijdelijk verhuizen naar het nieuwe gedeelte van de winkel.

Update 10# 4-11-2021

De showroom is na alle sloopwerken al bijna volledig onherkenbaar. Er zijn meerdere muren doorgebroken naar het nieuwe gedeelte van de showroom om één grote ruimte te creëren. De werkplaats is volledig ontmanteld en ook de muur tussen de showroom en de werkplaats moest er aan geloven. De oude werkplaats wordt ook onderdeel van de showroom. 

Update 11# 12-11-2021

Uiteraard wordt er niet alleen maar gesloopt. In de gehele winkel wordt er druk doorgebouwd en draagt iedereen zijn steentje bij. Zo zijn er dagelijks meer dan twintig vaklieden aan het werk en helpen vrijwel al onze collega's mee met de realisatie van de nieuwe winkel. Zo hebben onze collega's van de verkoopafdeling onder toeziend oog van de aannemer in het nieuwe gedeelte van de winkel een podium gebouwd. Hier komen straks drie verkooppunten op, allen met uitzicht over de showroom. Ook de nieuwe glazen kantoren beginnen steeds meer vorm aan te nemen.

Update 12# 16-11-2021

Wanneer je Motorplaza inloopt is het toch best even schrikken. Door alle sloopwerkzaamheden is de winkel compleet onherkenbaar. Zowel de Showroom als de kledingafdeling zijn compleet leeg en gestript. Zelfs de grote direct herkenbare trap uit onze showroom is volledig verwijdert en maakt plaats voor een kleinere trap waardoor wij meer ruimte overhouden in de showroom. Beide afdelingen zijn tijdelijk verplaats naar het nieuwe gedeelte van onze winkel zodat wij tijdens de gehele verbouwing open kunnen blijven. 

Update 13# 22-11-2021

Ook wordt er achter de schermen hard doorgewerkt. De was-en werkplaats zijn beide voorzien van een ijzersterke vloeistofdichte coating en de nieuwe bruggen zijn ondertussen ook geïnstalleerd. We zijn nu druk bezig met maken van nieuwe werkbanken en het installatiewerk van de werkplaats. Ook is er eind vorige week een geheel nieuw inbraak alarmsysteem in onze winkel geïnstalleerd.

Update #14 1-12-2021

De showroom begint iedere dag meer vorm aan te nemen. Er zijn nu dagelijks meer dan 30 vaklieden tegelijkertijd in onze winkel aan het werk. Van elektriciens tot aan timmermannen, iedereen is hard aan het werk om de winkel zo snel mogelijk open te krijgen! De timmermannen zijn momenteel druk bezig met het plaatsen van nieuwe wanden en de afwerking van o.a. de overgang tussen beide panden. Ook is er vandaag begonnen aan de nieuwe showroom vloer. 

Uiteraard blijven wij tijdens deze werkzaamheden gewoon open, maar dan in een iets andere vorm dan je van ons gewend bent. Zowel in onze showroom als kledingafdeling blijven wij jullie gedurende de gehele verbouwing tot dienst. Momenteel zijn wij vanwege de werkzaamheden telefonisch wat minder goed bereikbaar dan normaal. Excuses voor het ongemak.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen