null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Direct Rijden Deals!

31st Aug 2022, Motorplaza


Wil jij snel én extra voordelig op een nieuwe BMW rijden? Dan is dit je kans! Want vrijwel alle nieuwe BMW modellen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar en staan al op kenteken. Maar dat niet alleen: want je ontvangt bij aanschaf van een nieuwe BMW uit voorraad ook nog eens een gratis Navigator VI t.w.v. € 870,- en drie jaar Service Inclusive. Dus je kunt direct zorgeloos genieten van je nieuwe BMW.

Liever geen Navigator VI? Dan ontvang je € 500,- extra inruilpremie. Wil je geen Navigator en heb je niks in te ruilen? Dan ontvang je € 250,- cash korting op de aanschafprijs. Welk model je ook kiest, binnen een enkele dag rijdt je op je nieuwe BMW naar huis. Benieuwd of jouw droommotor er tussen zit? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Heerenveen voor meer informatie.

Beschikbare modellen:
- BMW R 1250 GSA
- BMW R 1250 GS
- BMW S 1000 XR
- BMW S 1000 R
- BMW R nineT
- BMW F 900 XR
- BMW G 310 GS
- BMW G 310 R

Contact
>
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen