null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Het nieuwe Motorplaza!

16th Aug 2021, Motorplaza


Eindelijk mogen wij onze ambitieuze plannen onthullen: Motorplaza Heerenveen wordt een BMW Motorrad Experience Center en gaat fors uitbreiden! Wij hebben het leegstaande pand naast onze winkel overgenomen en voegen daarmee meer dan 2800 m² aan onze huidige winkel toe, waardoor de winkeloppervlakte van Motorplaza Heerenveen zal verdubbelen. Fors uitbreiden is misschien nog wel een understatement, want met bijna 6000 m² aan motoren, accessoires en motorkleding worden wij één van de grootste motorzaken van de Benelux én de grootste BMW Motorrad dealer ter wereld.


Het is niet zomaar een verbouwing en uitbreiding, de gehele winkel wordt van binnen en buiten compleet vernieuwd. De buitenzijde van Motorplaza Heerenveen gaat volledig op de schop en krijgt een frisse nieuwe look. We gaan voor een modern, tijdloos en uitnodigend design. De huidige ingang wordt verplaatst en maakt ruimte voor een groot terras waar je even lekker kunt bijkomen van je motorrit. Uiteraard is de buitenzijde van de winkel nog maar het begin, de verbouwing in de winkel brengt nog veel meer verandering met zich mee. De gehele winkel zoals je die nu kent is straks niet meer, van de vloer tot aan de verlichting, alles wordt vernieuwd. Een bezoek aan Motorplaza Heerenveen is straks niet zomaar een winkelbezoek, maar een ervaring.We krijgen er straks ruim 2800 m² bij, dus de showroom en kledingafdeling worden flink uitgebreid. Wanneer je binnenstapt waan je je meteen in een wereld vol beleving rondom het motorrijden. De winkel straalt gezelligheid en warmte uit, de ideale ambiance om al het moois wat BMW Motorrad te bieden heeft uitgebreid te bewonderen. De winkel is voorzien van meerdere comfortabele lounge plekken waar je relaxt kan wachten op de reparatie van je motorfiets, of even rustig een bakje koffie kunt drinken tussen het shoppen door. En dat niet alleen: want je kan straks ook genieten van een lekker hapje en drankje in onze lunchroom, of je uitgebreid laten knippen en scheren in de speciale barbershop die straks ook in onze winkel te vinden is. Ook komt daar nog eens bij dat wij 7-dagen per week geopend zijn, dus je kunt elke dag van de week bij ons terecht.De huidige showroom staat nu vol met zowel BMW motoren als occasions van alle merken. Deze occasions verhuizen straks naar het nieuwe showroom gedeelte, de huidige showroom wordt volledig gevuld met BMW motoren (zowel nieuw als Premium Selection) en accessoires. Uiteraard kun je straks alle BMW’s uit de huidige line-up in onze showroom vinden en genieten van de meest uitgebreide presentatie. De volledige Heritage line-up krijgt een speciale plek in onze showroom, in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding. Uiteraard kun je ook na de verbouwing bij ons terecht voor alle andere merken. Het nieuwe gedeelte van de showroom zal straks volledig in het teken staan van scherp geprijsde occasions, alle segmenten en alle merken.

Natuurlijk krijgt ook de kledingafdeling van Motorplaza Heerenveen een volledige make-over. Net zoals de showroom op de begane vloer creëren wij met de uitbreiding ook op de kledingafdeling veel extra ruimte. Elk soort motorrijder zal zich direct aangesproken voelen door het uitgebreide assortiment dat per type motorrijder gepresenteerd zal worden. Je vindt er alles op het gebied van motorkleding en accessoires om jouw outfit compleet te maken. De koopjesjagers zullen ook zeker niet teleurgesteld zijn, want onze outlet krijgt een nieuwe plek in de winkel en wordt een stuk groter met een nog uitgebreider assortiment. Ook achter de schermen zal er veel veranderen, zo krijgen wij een compleet nieuwe werkplaats, deze wordt een stuk groter waardoor wij nog meer capaciteit hebben en aan meer motoren tegelijk kunnen werken. Onze webshop is de afgelopen jaren ook hard gegroeid en om aan de stijgende vraag te voldoen breiden wij ons magazijn ook fors uit.

De verbouwing is inmiddels gestart, maar jullie zullen er in eerste instantie weinig van merken. Wij beginnen in het nieuwe leegstaande gedeelte van het pand, wanneer het nieuwe gedeelte van de winkel klaar is, verhuizen wij de gehele winkel naar de nieuwe kant, waarna de verbouwing van onze huidige winkel zal beginnen. Zo kunnen wij iedereen ook tijdens de verbouwing optimaal van dienst blijven. Wanneer de winkel precies klaar zal zijn houden wij nog even geheim, mocht je nieuwsgierig zijn naar de voortgang van de verbouwing, vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.
>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen