null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 193.00

BMW Kids Bike Vision Next

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De BMW Kids Bike Vision Next is geschikt voor de allerkleinste binnen onze BMW Motorrad familie. Deze loopfiets is gebaseerd op de BMW Motorrad Vision Next 100 en ideaal om de eerste stappen te maken naar een echte (motor)fiets. Dit maakt de loopfiets dus uitermate geschikt voor onze jongste BMW Motorrad fans die langzaam aan de grote wereld betreden. Want wat is er nu leuker dan samen met de kleintjes op motoravontuur te gaan?

Met een zadel die in vier hoogtes verstelbaar is, is de Kids Bike perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en is hij bestand tegen een gewicht tot 30 kg. De 12 inch wielen zijn voorzien van rubbers die bedoeld zijn om ongelukken te voorkomen.

Levertijd 5-8 werkdagen

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen