null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

r18-blog-6-design-challenge.jpg

De 'Big Boxer' is eindelijk onthuld! Na talloze concepten en een heleboel teasers, toonde BMW Motorrad afgelopen april eindelijk het productie model van de hoog geanticipeerde BMW R 18. En gelukkig hebben wij ook een productie plek weten te bemachtigen voor onze eigen BMW R 18. En daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken, want jij mag onze BMW R 18 ontwerpen!

En aan het winnen van de Design Challenge zit een unieke prijs verbonden, wij laten het winnende BMW R 18 ontwerp echt bouwen. En dat niet alleen: want als jouw ontwerp wint, is de fel begeerde First Ride ook voor jou. Dit betekent dat jij straks als één van de eerste Nederlanders mag rijden op de nieuwe BMW R 18.

Hoe werkt het?
Met behulp van de online configurator kun je een 3D versie van de BMW R 18 helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Je kunt vrijwel alle elementen van de BMW R 18 personaliseren, dus leef je goed uit! Configureer de BMW R 18 via de onderstaande button, klik wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp op de button delen, kopieer vervolgens de link van jouw configuratie en stuur deze naar info@motorplaza.net. (let op! Klik wel op de button delen, als je de url uit het adresbalk van de browser kopieert kunnen wij je configuratie niet zien). Je hebt t/m 12 mei om je ontwerp in te sturen.

Succes! 

Configureer de BMW R 18

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen