null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW SPEEDDATES

webpagina-afbeelding.jpg

Heb jij altijd al een keer op de BMW R 1250 RT willen rijden of de brute snelheid van de nieuwe S 1000 R willen ervaren? Pak dan op zaterdag 2 oktober je kans bij Motorplaza Heerenveen en meld je aan voor een BMW Speeddate! Tijdens deze Speeddate ga je in groepsverband proefrijden op jouw favoriete BMW model. Onder begeleiding van onze voorrijder zul je een uitdagende route gaan rijden waarbij je de motorfiets optimaal kunt beleven.

Ook als je overweegt een BMW aan te schaffen is dit natuurlijk het perfecte moment om jouw BMW naar keuze nog even stevig aan de tand te voelen. Vrijwel de gehele BMW line-up is beschikbaar voor een proefrit. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen