null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

(Nog geen reviews) Schrijf een review

BMW Systeem 7 Carbon On-board communicatiesysteem Bluetooth

Het on-board communicatiesysteem is gebaseerd op de Bluetooth-standaard 2.0 en maakt draadloos communiceren tussen twee helmen alsmede tussen andere Bluetooth-componenten zoals navigatiesysteem, mobiele telefoon of MP3-speler mogelijk. 

Het communicatiesysteem bestaat uit een printplaat, een beugelmicrofoon en twee luidsprekers voor in de motorhelm en daarnaast NiMH-accu’s met een aaneengesloten gebruiksduur van tien tot twaalf uur. Het systeem wordt bediend via een drie-toetsen-module die precies aan de achterzijde van de helm past.

Het on-board communicatiesysteem is ontwikkeld met het oog op de communicatie tussen rijder en duopassagier, maar maakt ook communicatie mogelijk met andere Bluetooth-apparaten.

Zo kan de rijder bijvoorbeeld, naast een gesprek met de duopassagier, ook aanwijzingen van de BMW Motorrad Navigator ontvangen, een telefoongesprek voeren of muziek luisteren. De enige voorwaarde is dat de apparaten Bluetooth-compatible zijn.

Het on-board communicatiesysteem maakt ook communicatie tussen motorfietsen onderling mogelijk. Afhankelijk van de omgeving kan het systeem bij directe zichtverbinding tot een afstand van 100 m overbruggen. Dit met geringe beperkingen van de spraakkwaliteit. Wanneer de verbinding verbroken wordt omdat of de afstand te groot is of de omstandigheden het niet toelaten, wordt de verbinding automatisch hersteld wanneer de onderlinge afstand tussen de gesprekspartners weer klein genoeg is.

 

Als u graag wilt dat wij de Bluetooth in uw helm installeren, laat dan een bericht achter in de opmerkingen bij uw bestelling. De installatie is geheel gratis.

SKU: 76518568247

Prijs
€ 390.00
Reset opties

Uitgelichte producten

 • BMW Motorrad Fleece Vest World Endurance Team

  BMW

  BMW Motorrad Fleece Vest World Endurance Team

  € 74.95
 • Motorplaza Mondkapje

  Motorplaza

  Motorplaza Mondkapje

  € 7.95
 • BMW Motorrad Polo Shirt World SBK Team

  BMW

  BMW Motorrad Polo Shirt World SBK Team

  € 39.95
 • Helm BMW System 7 Carbon Prime

  BMW

  Helm BMW System 7 Carbon Prime

  € 686.00
 • BMW Motorrad Shirt World SBK Team blauw

  BMW

  BMW Motorrad Shirt World SBK Team blauw

  € 24.95
 • BMW Sneaker Ride

  BMW

  BMW Sneaker Ride

  € 194.00
 • Schoen Alpinestars Faster-2 Waterproof zwart-wit-fluorgeel (2540217-125)

  Alpinestars

  Schoen Alpinestars Faster-2 Waterproof

  € 149.95
  (Je bespaart € 50.00)
  € 99.95
 • BMW Motorrad Armband Style

  BMW

  BMW Motorrad Armband Style

  € 46.00
  (Je bespaart € 17.00)
  € 29.00

Altijd 300 gebruikte motoren
op voorraad