null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 385.00

BMW Systeem 7 Carbon On-board communicatiesysteem Bluetooth

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het on-board communicatiesysteem is gebaseerd op de Bluetooth-standaard 2.0 en maakt draadloos communiceren tussen twee helmen alsmede tussen andere Bluetooth-componenten zoals navigatiesysteem, mobiele telefoon of MP3-speler mogelijk. 

Het communicatiesysteem bestaat uit een printplaat, een beugelmicrofoon en twee luidsprekers voor in de motorhelm en daarnaast NiMH-accu’s met een aaneengesloten gebruiksduur van tien tot twaalf uur. Het systeem wordt bediend via een drie-toetsen-module die precies aan de achterzijde van de helm past.

Het on-board communicatiesysteem is ontwikkeld met het oog op de communicatie tussen rijder en duopassagier, maar maakt ook communicatie mogelijk met andere Bluetooth-apparaten.

Zo kan de rijder bijvoorbeeld, naast een gesprek met de duopassagier, ook aanwijzingen van de BMW Motorrad Navigator ontvangen, een telefoongesprek voeren of muziek luisteren. De enige voorwaarde is dat de apparaten Bluetooth-compatible zijn.

Het on-board communicatiesysteem maakt ook communicatie tussen motorfietsen onderling mogelijk. Afhankelijk van de omgeving kan het systeem bij directe zichtverbinding tot een afstand van 100 m overbruggen. Dit met geringe beperkingen van de spraakkwaliteit. Wanneer de verbinding verbroken wordt omdat of de afstand te groot is of de omstandigheden het niet toelaten, wordt de verbinding automatisch hersteld wanneer de onderlinge afstand tussen de gesprekspartners weer klein genoeg is.

Als u graag wilt dat wij de Bluetooth in uw helm installeren, selecteer deze optie dan bij het plaatsen van uw bestelling.

SKU: 76518568247

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen