null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 15.50

BMW Velgenreiniger

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De exclusief voor BMW Motorrad ontwikkelde velgenreiniger verwijdert doeltreffend typische vervuilingen zoals remstof en straatvuil. De intensief-reinigingsmiddel is zuurvrij en geschikt voor alle stalen en aluminium velgen. Dankzij de handige 500 ml sprayflacon kan de velgenreiniger gelijkmatig op de vervuiling worden aangebracht, terwijl de gelachtige consistentie de hechting verbetert. De praktische werkingsindicator geeft de maximale reiniging aan door een kleurverandering. 

  • Zuurvrij intensief-reinigingsmiddel
  • Voor alle stalen en aluminium velgen 

 

Extra informatie • Toepassing: spuit de velgenreiniger gelijkmatig op de koude velgen en laat het middel 5 tot maximaal 10 minuten inwerken. Verwijder hardnekkig vuil met een borstel, spons etc. Spoel ze vervolgens rijkelijk met schoon water af. Bij het begin van de rit moet u gedoseerd remmen.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen