null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 219.99

Broek Revit Brentwood - maat 36/36

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De in vier richtingen rekbare stretch Cordura® denim zorgt ervoor dat de Brentwood een geheel eigen pasvorm creëert. Zonder afnemen van het comfort en flexibiliteit. De weefwijze die bij het produceren van de Brentwood is gebruikt zorgt voor sterk slijtvast materiaal en optimaal evenwicht tussen comfort, flexibiliteit en bescherming. De SEESMART™ CE-level 1 knie protectie is moeilijk zichtbaar met het blote oog maar bied wel de bescherming die voldoet aan huidige veiligheidseisen. De Brentwood jeans is voor nog meer veiligheid voorbereid op het gebruik van toepasbare SEESMART™ CE-level 1 heup protectoren. Nieuwe slim fit motorjeans. Stretch Cordura® denim in 4 richtingen. PWR-shield op zitvlak, heupen en knieën. SEESMART™ CE-Level 1 protectie op de knieën.

Door het verleggen van de stiknaden ontstaat er meer bewegingsvrijheid. Dit vergroot het comfort. Dit speciale ontwerp is onzichtbaar wanneer je de broek draagt, het vermindert pijnlijke drukpunten en zorgt ervoor dat de broekrand niet naar beneden schuift wanneer je zit.

  • Slim fit motorjeans
  • Stretch Cordura® denim 4 baan
  • PWR|shield op zitvlak, heupen en knieën
  • SEESMART™ CE-Level protectie
  • Drie dubbele stiknaden
  • Rits gulpsluiting
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen