null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 239.99

Broek Revit Outback 3

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Rev’it Outback 3 motorbroek is de ideale broek dagelijks gebruik. De Rev’it Outback 3 is namelijk een 3-laags motorbroek waarbij zowel de thermische binnenvoering als het waterdichte membraan afzonderlijk van elkaar kunnen worden verwijderd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de Outback 3 continu te kunnen aanpassen aan de op dat moment geldende weersomstandigheden.
De buitenlaag is gemaakt van sterk en slijtvast polyester met op de knieën Seeflex CE-Level 2 goedgekeurde protectoren. Het is daarnaast ook nog mogelijk om op de heupen extra protectie toe te voegen voor maximale bescherming.
Op de zijkant van de broek vind je grote zakken. De Rev’it Outback 3 heeft aan de voorkant ventilatieritsen voor extra verkoeling. 
Een groot voordeel van de Rev’it Outback 3 Pants is dat hij in verschillende lengtematen beschikbaar is. Hierdoor past vrijwel iedereen deze goed betaalbare topper van Rev’it.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen