null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 849.00

Broek Rukka Realer GTX pro

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Rukka Realer is uitegevoerd met Stretchlaminaat. Zoals bekent werkt Rukka kleding alleen met topmaterialen. De meeste Rukke motorjassen nen broeken bestaan uit meerdere lagen textiel en beschermende materialen.
Dit maakt dat Rukka kleding maximaal waterdicht en beschermend zijn, met als kleine/enige nadeel dat het een relatief stug wordt. De RUKKA Realer combineert GORETEX Pro directlaminaat met een stretch outer shellmaximale bescherming, met maximale flexibiliteit.
Even voor wie ‘directlaminaat’ niets zegt: het waterdichte en ademende membraan – in dit geval GORETEX PRO- zit tegen de buitenlaag aangeplakt (gelamineerd). Water wordt dus direct op de buitenlaag tegenhouden, en dringt niet door tot de binnenvoering. Bij regen wordt je broek dus minder nat, en dus minder zwaar en koud.
De RUKKA Realer voelt wat strakker om je lichaam, maar je houdt toch een prettige bewegingsvrijheid door het stretchmateriaal. Qua veiligheid wordt je niet in de steek gelaten: Armacor panelen op de ellebogen, schouders (en bij de broek op de knieën), Kevlar en Cordura textiel houden de jas bij elkaar.
Een los te dragen met dons gevulde binnenbroek voor de nodige warmte tijdens koude tochten. 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen