null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Corona Maatregelen

Het zijn moeilijke en onzekere tijden in Nederland, ook tijdens deze onzekere tijden willen wij u graag zo lang mogelijk van dienst zijn. Daarom scherpen ook wij onze huisregels aan. Zo gaan wij vanaf heden zoveel mogelijk werken op afspraak. Bij binnenkomst wordt er dan ook gevraagd voor welke medewerker of afdeling u bij ons op bezoek bent, u zult dan z.s.m. doorverwezen worden.

Mondkapjes zijn in onze winkels verplicht.
Bent u van plan om één van onze vestigingen te bezoeken? Houd er dan rekening mee dat het dragen van een mondkapje, oftewel een mondneusmasker verplicht is. Dit geldt voor zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen. Heeft u geen mondkapje? Dan kunt u deze in één van onze winkels aanschaffen. Uiteraard kunt u ze ook in onze webshop bestellen. Bekijk hier al onze mondkapjes.

Afstand houden.
Uiteraard willen wij aan iedereen vragen om in onze winkel 1,5 meter afstand te bewaren. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u bij ons aan de balie staat.

Kledingafdeling.
Komt u bij ons voor motorkleding, dan kunt u het betreffende personeel vragen, wij zullen zolang het nodig is niet actief meehelpen met het passen van motorkleding maar advies geven op afstand. Tevens attenderen wij klanten om niet onnodig motorkleding te passen. Indien een artikel niet gekocht maar wel gepast is verzoeken wij onze klanten om deze artikelen te deponeren in de speciaal daarvoor bestemde rolcontainer en/of rekken naast de balie. Vervolgens worden deze artikelen 24 uur bewaard op een externe locatie om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Verkoop motoren.
Voor de verkoop van motoren gaan wij zoveel mogelijk op afspraak werken. Bekijk ons aanbod online en maak vervolgens telefonisch of via e-mail een afspraak voor een bezichtiging. Bekijk hier al onze occasions.

Aflevering verkochte motoren.
Uiteraard maken wij net zoals altijd een afspraak voor de aflevering. Mocht u liever niet langs willen komen om uw motorfiets op te halen, dan kunnen wij hem natuurlijk ook thuis bezorgen. Informeer hiervoor bij onze verkoopadviseurs.

Balie.
Om drukte aan onze balie te voorkomen willen wij u vragen om onderdelen en accessoires zoveel mogelijk te bestellen via onze webshop of e-mail. Uiteraard krijgt u van ons z.s.m. bericht voor het afhalen van de desbetreffende onderdelen of accessoires. Bestellingen via onze webshop ontvangt u thuis. E-mail Motorplaza Groningen | E-mail Motorplaza Heerenveen.

Werkplaats.
Om het wachten op onderhoudswerkzaamheden te beperken kunt u gebruik maken van een leenmotor. Ook kunnen wij uw motorfiets halen en brengen indien gewenst. Ook willen wij u vragen om niet zomaar de werkplaats te betreden.

Antiloop Cafe Heerenveen & Boxer Lounge Groningen.
Helaas is het vanaf heden niet meer toegestaan om zelfstandig koffie te pakken. De Boxer Lounge in Groningen en het Antiloop Café in Heerenveen zijn dan ook gesloten. Wilt u toch een drankje? Vraag dan aan ons personeel.

Contact informatie:
Motorplaza Groningen
Motorplaza Heerenveen