null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Corona maatregelen

Mondkapjes zijn in onze winkels verplicht.
Bent u van plan om één van onze vestigingen te bezoeken? Houd er dan rekening mee dat het dragen van een mondkapje, oftewel een mondneusmasker verplicht is. Dit geldt voor zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen. Heeft u geen mondkapje? Dan kunt u deze in één van onze winkels aanschaffen. Uiteraard kunt u ze ook in onze webshop bestellen. Bekijk hier al onze mondkapjes.

Afstand houden.
Uiteraard willen wij aan iedereen vragen om in onze winkel 1,5 meter afstand te bewaren. Dit geldt natuurlijk ook wanneer u bij ons aan de balie staat.

Kledingafdeling.
Komt u bij ons voor motorkleding, dan kunt u het betreffende personeel vragen, wij zullen zolang het nodig is niet actief meehelpen met het passen van motorkleding maar advies geven op afstand. Tevens attenderen wij klanten om niet onnodig motorkleding te passen. Indien een artikel niet gekocht maar wel gepast is verzoeken wij onze klanten om deze artikelen te deponeren in de speciaal daarvoor bestemde rolcontainer en/of rekken naast de balie. Vervolgens worden deze artikelen 24 uur bewaard op een externe locatie om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Verkoop motoren.
Voor de verkoop van motoren werken wij zoveel mogelijk op afspraak. Bekijk ons aanbod online en maak vervolgens telefonisch of via e-mail een afspraak voor een bezichtiging. Bekijk hier al onze occasions.

Aflevering verkochte motoren.
Uiteraard maken wij net zoals altijd een afspraak voor de aflevering. Mocht u liever niet langs willen komen om uw motorfiets op te halen, dan kunnen wij hem natuurlijk ook thuis bezorgen. Informeer hiervoor bij onze verkoopadviseurs.

Balie.
Om drukte aan onze balie te voorkomen willen wij u vragen om onderdelen en accessoires zoveel mogelijk te bestellen via onze webshop of e-mail. Uiteraard krijgt u van ons z.s.m. bericht voor het afhalen van de desbetreffende onderdelen of accessoires. Bestellingen via onze webshop ontvangt u thuis. E-mail Motorplaza Groningen | E-mail Motorplaza Heerenveen.

Werkplaats.
Om het wachten op onderhoudswerkzaamheden te beperken kunt u gebruik maken van een leenmotor. Ook kunnen wij uw motorfiets halen en brengen.

Antiloop Cafe Heerenveen & Boxer Lounge Groningen.
Helaas is het vanaf heden niet meer toegestaan om zelfstandig koffie te pakken. De Boxer Lounge in Groningen en het Antiloop Café in Heerenveen zijn dan ook gesloten. Wilt u toch een drankje? Vraag dan aan ons personeel.

Motorplaza Groningen
Kieler Bocht 57
9723 JA Groningen
Tel. 050 - 547 0100
Contact opnemen ► 

Motorplaza Heerenveen
Mars 24
8448 CP Heerenveen
Tel. 0513 - 683 239
Contact opnemen ►

Openingstijden Groningen:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Openingstijden Heerenveen:
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00 (enkel kledingafdeling en motorverkoop)

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen