null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

gs-dealertour-webpagina.jpg

Heb jij altijd al een keer een motor uit de GS familie willen proberen? Dan is dit je kans! De BMW GS modellen gaan op tournee langs de Motorplaza vestigingen. En dat betekent dat jij jouw favoriete GS model bij ons kunt uitproberen! Alle GS modellen zijn beschikbaar voor een proefrit, van de G 310 GS tot de R 1250 GS Adventure en alle modellen er tussenin. Waaronder de R NineT Urban GS, verlaagde GS modellen en A2 varianten. Ook als je overweegt een GS aan te schaffen is dit natuurlijk het perfecte moment om jouw GS naar keuze nog even stevig aan de tand te voelen.

De 40 Years GS Dealer Tour start op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni bij Motorplaza Heerenveen. Bij Motorplaza Groningen kun je op donderdag 24 en vrijdag 25 juni met ons meerijden. Wij hebben speciaal voor de GS Tour een prachtige route uitgezet die wij in groepsverband gaan rijden. Meld je aan via de onderstaande button en wij reserveren jouw favoriete motor in de juiste uitvoering voor een uitgebreide proefrit. Uiteraard doen wij alles volgens de RIVM-richtlijnen: je stapt altijd op een zorgvuldig ontsmette motor.

Meld je nu aan voor de GS Dealer Tour!
Motorplaza Heerenveen - vrijdag 18 & zaterdag 19 juni
Motorplaza Groningen - donderdag 24 & vrijdag 25 juni 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen