Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza Hemelse dagen 2019

hemelse-dgen-event-cover-export-v2.png

Hemelvaartsdag staat ieder jaar weer in het teken van feest en vreugde. Natuurlijk laten wij dit bij Motorplaza ook niet onopgemerkt voorbijgaan. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni organiseren wij de hemelse dagen bij onze vestiging in Groningen.

De hemelse dagen zullen zoals je van ons gewend bent volledig in het teken staan van motorrijden en alles wat er mee te maken heeft. Zo kun je dit weekend bij ons gratis de nieuwste BMW Modellen uitproberen, motorrijles try-outs volgen, Wunderlich accessoires proberen op eigen motor en zijn er voordelige acties op motoren en scherpe kortingen op motorkleding en accessoires. Alle kortingen en acties zijn nu geldig en lopen van 23 mei t/m 1 juni.

Hemelse Kortingen & Acties

  • Outlet Super Sale! Wij gaan opruimen in de outlet van Motorplaza Heerenveen. Alles in onze outlet moet weg en daarom geven wij 50% korting op al onze afgeprijsde outlet artikelen. Zo zijn er met deze 50% korting al verschillende Evolution textiel jassen verkrijgbaar vanaf € 35,- en broeken vanaf € 50,-. Goedkoper zul je het nergens vinden.*
  • Kom jij tijdens de Hemelse dagen op onze kledingafdeling een afgeprijsd artikel met een geel kaartje tegen? Dan krijg je ook op dit artikel 50% korting bovenop de aanbiedingsprijs.*
  • Op alle overige kledingartikelen uit de gehele collectie (bijv. Alpinestars, Rukka, Rev'it, Dainese) het tweede artikel voor de helft van de prijs.**
  • Als je dit weekend bij ons een occasion boven de  3.500,- aanschaft krijg je van ons een Motorplaza cadeaubon t.w.v. € 250,-. Deze cadeaubon is te besteden op de kledingafdeling van beide vestigingen.***

*Tweede artikel voor helft van de prijs niet van toepassing op outlet artikelen en afgeprijsde artikelen met een geel kaartje. **Met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen, geldt alleen voor artikelen op voorraad en de korting geldt op het goedkoopste artikel, niet van toepassing op accessoires en ROEG. ***Actie niet van toepassing op reeds bestaande offertes. Al onze acties en kortingen zijn niet geldig in de webshop.

Hemelse Activiteiten

BMW demo rijden(Groningen)
Heb jij altijd al een keer de nieuwste BMW Modellen Gratis willen uitproberen? 
Dan moet je tijdens de Hemelse dagen zeker langskomen bij Motorplaza Groningen. Wij hebben deze dagen een grote selectie BMW demo modellen uit alle segmenten voor je klaar staan bij onze vestiging in Groningen. Iedereen met een geldig motorrijbewijs mag rijden. Omdat wij grote belangstelling verwachten stellen wij het op prijs als je jezelf opgeeft voor het demo rijden. Gelieve in de mail vermelden op welke dag, dagdeel en welke motor je graag wilt rijden*. Jij ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met meer informatie. 
Dit kan via het volgende e-mailadres: k.kol@motorplazagroningen.nl.

Beschikbare modellen:
R 1250 GS | R 1250 RT | R 1250 R | S 1000 RR | F 850 GS Adventure | R nineT
*Staat jouw gewenste model er niet tussen? doe een verzoek in de mail.

Motorrijles try-outs(Groningen)
Zit je er aan te denken om motorrijlessen te volgen en ben je klaar om de volgende stap te nemen? Rijschool 1-2 Ride biedt tijdens de Hemelse dagen gratis motorrijles try-outs aan bij Motorplaza Groningen. Het gehele weekend zal er een instructeur klaar staan om je mee te nemen op een proefles. Dus zelfs als je geen motorrijbewijs hebt kun je tijdens de Hemelse dagen bij ons motorrijden.

Wunderlich demo accessoires(Groningen & Heerenveen)
Wunderlich is wereldwijd de nummer één voor hoogwaardige BMW motoraccessoires. Speciaal voor de Hemelse dagen bieden wij jou de kans om deze Wunderlich Accessoires zelf eens uit te proberen op eigen motor! Onze monteurs vervangen jouw buddyseat en of windscherm met de Wunderlich variant zodat jij deze tijdens een proefrit uitgebreid kunt testen. Wil jij zeker weten dat wij genoeg tijd hebben om jouw motor te voorzien van Wunderlich Accessoires? Maak dan via de onderstaande gegevens een afspraak met jouw vestiging naar keuze.

Beschikbare accessoires:  
Ruit Buddyseat
F 750/850 GS F 750/850 GS
R 1200/1250 GS/GSA R 1200/1250 GS/GSA
R 1200/1250 R R 1200/1250 RT

 

Motorplaza Groningen: Motorplaza Heerenveen:
stefan@motorplaza.net werkplaats@motorplaza.net
050 - 547 0100 0513 - 683 239

 

ROEG popup store(Groningen)
Roeg is op dit moment één van snelst groeiende motorkleding merken van Nederlandse bodem. Hun unieke retro designs steken dan ook met kop en schouders boven alle andere motorkleding merken uit. Tijdens de Hemelse dagen kun je bij Motorplaza Groningen een Roeg popup store vinden en mocht je daar tijdens de hemelse dagen een aankoop doen, dan krijg je een gratis muts of zonnebril cadeau!(alleen in Groningen)

Bezichtiging Option 719(Groningen)
BMW Motorrad Spezial staat voor bijzondere designopties van hoge kwaliteit, waaronder de exclusieve, gefreesde onderdelen van Option 719 en Option 719 lakkleuren.Tijdens de Hemelse dagen staan er bij Motorplaza Groningen meerdere BMW modellen voorzien van de meest recente Option 719 Accessoires op zicht, zeker het bekijken waard!


Beide vestigingen zijn geopend op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Alle kortingen en acties zijn geldig bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen. Houdt deze pagina en ons sociale media kanalen in de gaten voor actuele nieuwsupdates en informatie rondom de Hemelse dagen bij Motorplaza

Vrijdag 31 mei
BMW demo rijden
Motorrijles try-outs
Wunderlich demo accessoires 
Roeg Pop-up Store
Option 719 modellen op zicht

Zaterdag 1 juni
BMW demo rijden
Motorrijles try-outs
Wunderlich demo accessoires
Roeg Pop-up Store
Option 719 modellen op zicht


Openingstijden tijdens de Hemelse Dagen
Donderdag 29 mei | Gesloten
Vrijdag  30 mei | 09:00 - 18:00
Zaterdag 1 juni | 09:00 - 17:00