null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 419.99

Jas Revit Offtrack Zilver Rood

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Revit Offtrack jack is ontwikkeld voor avontuur. Die zie je terug in de stijl. Met vele waterbestendig zakken en bergruimtes is de Offroad een waardig jack die tevens meerdere eigenschappen heeft. Het jack is een lichtgewicht en goed ventilerend. Bij warm weer kun je ventilatie panelen openen die een optimale luchtstroming reguleren. Bij kouder weer kun je de uitneembare thermo voering terug ritsen in het jack. Zo bewaar je lichaamswarmte.

Je blijft droog dankzij de uitneembare waterdichte hydratex®|Mesh G-liner. De Offtrack is uitgerust met de topklasse SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren op de schouders en ellebogen. De Offtrack is te upgraden met een SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector en/of een CE-level 1 insert borstprotector.
 
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen