null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 1,249.00

Jas Rukka Realer GTX pro zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

De Rukka Realer met voorzien met Stretchlaminaat. Zolas u misschien weet werkt Rukka alleen met topmaterialen. De Rukka kleding is maximaal waterdicht en beschermend. De RUKKA Realer combineert GORETEX Pro directlaminaat met een stretch outer shellmaximale bescherming, met maximale flexibiliteit.
Even voor wie ‘gelamineerd’ niets zegt: het waterdichte en ademende membraan – in dit geval GORETEX PRO- zit tegen de buitenlaag aangeplakt. Water wordt dus direct op de buitenlaag tegenhouden, en dringt niet door tot de binnenvoering. Bij regen wordt je jas dus minder nat, en dus minder zwaar en koud.
Als je de RUKKA Realer aantrekt voel je dat hij direct strakker om je lichaam zit, maar je houdt toch een prettige bewegingsvrijheid door het stretchmateriaal. Armacor panelen op de ellebogen, schouders, Kevlar en Cordura textiel houden de jas bij elkaar. Diverse protectoren beschermen tegen een impact, en ook uniek aan deze jas is de nieuwe Chest Protector.
Een los te dragen met dons gevulde binnenjas en -broek voorzien in de nodige warmte tijdens koude tochten. Deze binnenkleding is voorzien van connector ritsen.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen