null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

webpagina-header-export.png

Eindelijk is het weer zo ver! Vanaf dinsdag 22 december t/m donderdag 24 december kun je bij ons terecht voor de voordeligste motorkleding van Nederland. Tijdens onze Outlet Mega Sale kun je alles op het gebied van motorkleding aanschaffen voor belachelijk lage prijzen. En dat niet alleen: speciaal voor de Outlet Mega Sale hebben wij alle bekende merken extra groot ingekocht, daardoor is er voor elk type motorrijder meer dan genoeg keus.

Kortingsacties

  • Alle outlet artikelen zijn extra voordelig geprijsd
  • 50% extra korting op alle leren outlet kleding
  • 50% extra korting op alle outlet spijkerbroeken
  • 50% korting op alle Rocc helmen

Extra Corona maatregelen
Uiteraard hanteren wij tijdens de Outlet Mega Sale extra Corona maatregelen. Om de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk te kunnen waarborgen hebben wij onze winkelruimte uitgebreid en vindt je al onze aanbiedingen in zowel onze reguliere outlet als in het nieuwe pand naast onze winkel. Bekijk hier onze Corona huisregels voor meer informatie.

Openingstijden
Dinsdag 22 december 09:00 t/m 18:00
Woensdag 23 december 09:00 t/m 18:00 
Donderdag 24 december 09:00 t/m 18:00

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen