Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Oktoberfest

oktoberfestlogo.jpg

Gedurende de gehele maand oktober viert Motorplaza weer Oktoberfest! Deze hele maand kun je bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen shoppen in Beierse sferen. En dat niet alleen: tijdens Oktoberfest kun je bij ons profiteren van flinke kortingen en acties op motoren, kleding, en accessoires. Wij zouden Motorplaza natuurlijk niet zijn als we niet aan het eind van het jaar nog even flink zouden uitpakken met korting. Onze magazijnen moeten leeg en daarom geven wij de gehele maand oktober heel veel korting op heel veel kleding. Uiteraard kun je bij ons alle topmerken zoals: BMW, Alpinestars, Dainese, Buse, Held, IXS, Rukka en Revit vinden. Houd onze social media, nieuwsbrief en deze Oktoberfest actiepagina in de gaten, hier kun je al onze acties en kortingen terugvinden.

Oktoberfest kleding knallerskleding-knallers-export.jpg

30% korting op al onze lederen kleding
De gehele maand oktober kun je jezelf extra voordelig voorzien van een nieuwe lederen combi, overall, broek of jas. We hebben natuurlijk niet alleen een ruim aanbod voor de sportieve rijder. Voor de toer, retro of classic rijder hebben wij ook meer dan genoeg stijlvolle lederen jassen en broeken hangen.*

20% korting op alle overige kleding
Natuurlijk geven wij tijdens Oktoberfest niet alleen korting op onze lederen kleding. Profiteer de gehele maand oktober van 20% korting op al onze overige kledingartikelen. Ben jij opzoek naar een nieuwe helm, nieuwe laarzen, handschoenen of een compleet nieuw pak? Sla dan je slag tijdens Oktoberfest! Uiteraard geldt deze korting ook op alle topmerken.*

20% korting op afgeprijsde outlet artikelen
De outlet van Motorplaza Heerenveen is altijd al super voordelig, maar tijdens Oktoberfest doen wij er nog een schepje bovenop, want ook in onze outlet krijg je 20% korting op alle afgeprijsde artikelen (alleen Motorplaza Heerenveen). Kom je buiten de outlet een afgeprijsd artikel met een geel kaartje tegen? Dan krijg je daarop ook 20% korting op de aanbiedingsprijs. Artikelen met een geel kaartje kom je tegen op de kledingafdeling van Motorplaza Groningen en Heerenveen.*

Gratis motorrijden bij aanschaf nieuwe outfit
Iedereen die tijdens Oktoberfest bij ons een nieuwe outfit aanschaft met een totaal aankoopbedrag van € 1.000,- of meer ontvangt een weekend motorrijden op een BMW naar keuze cadeau! Heb jij kleding gekocht met een aankoopbedrag van € 500,- of meer? Laat dan je gegevens noteren op de aankoopbon en maak kans op een dag gratis motorrijden op een BMW naar keuze. Aan het eind van Oktoberfest verloten wij deze prijs. Zowel het weekend als de dag gratis motorrijden zijn te verzilveren in 2020.**
*Geen korting op korting. Alleen van toepassing op bestaande voorraad. Korting niet van toepassing in webshop. Korting niet van toepassing op communicatie. ** Max 100 vrije kilometers per dag en brandstof voor eigen rekening.

BMW Shoptegoed bij aanschaf nieuwe motorfietsoktoberfest-shoptgeod-export-3.jpg

Het aanschaffen van een nieuwe BMW motorfiets was nog nooit zo voordelig. Tijdens het Oktoberfest krijg je bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets uit voorraad Shoptegoed cadeau! Dit Shoptegoed is bij ons in de winkel te besteden aan originele BMW Motorrad accessoires en BMW Rider Equipment. Zo kun je je nieuwe motorfiets gelijk uitrusten met een nieuwe kofferset of jezelf voorzien van een compleet nieuwe outfit. Je voordeel kan oplopen van € 750,- t/m € 1.250,-. Bij aanschaf van een BMW scooter, bijvoorbeeld de C 400 GT ontvang je € 750,- Shoptegoed, dit geldt ook voor de BMW G 310 R en G 310 GS. Bij aanschaf van alle andere modellen uit de BMW Line-up, bijvoorbeeld de BMW R 1250 GS en F 850 GS ontvang je maar liefst € 1.250,- Shoptegoed cadeau. Informeer bij jouw Motorplaza vestiging naar keuze voor meer informatie over deze actie. Bekijk de BMW Line-up.

BMW Halswarmer voor slechts € 15,-halswarmer-oktoberfest-maandaanbeiding.jpg

Voorbereiding is het halve werk, ga tijdens de koudere dagen goed gekleed op pad met de warme en winddichte BMW Halswarmer Ride. Deze functionele halswarmer is geschikt voor de koudere delen van het jaar, de frisse ochtenden en natuurlijk de winter. Hij is voorzien van een opgenaaide, aangenaam dunne monddoek. Hij biedt een optimale overbrugging tussen helm en kraag en is tevens gemakkelijk te onderhouden en goed wasbaar. De BMW Halswarmer Ride is de gehele maand oktober in de aanbieding voor slechts € 15,- (in plaats van € 31,-). Bestel de Halwarmer.

GS Trophy kledingpakkettrophypakket-v2-export.jpg

Tijdens het Oktoberfest kun je jezelf extra voordelig aankleden in een compleet nieuwe BMW outfit. Wanneer je het BMW motorpak Rallye of EnduroGuard combineert met de BMW Rallye handschoen en de Gravel of Venture Grip motorlaars kost de complete outfit slechts € 1.400,- (in plaats van € 1.700,-). Zowel het Rallye als het EnduroGuard pak zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren. Naast het pak heb je keuze uit de blauwe en rode Rallye handschoen, een echte alleskunner. Om de outfit compleet te maken kun je kiezen uit de Gravel of Venture Grip laars. Kom langs bij de kledingafdeling van Motorplaza Groningen of Heerenveen en laat je adviseren door onze kledingexperts. Bekijk hier onze BMW Kleding online.


20% korting op accessoires bij aanschaf Premium Selection motorfiets20-procent-korting-prject-export-oktfest.jpg

Met een motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection weet je zeker dat je kiest voor een gebruikte motorfiets in optimale staat. En wanneer je tijdens het Oktoberfest een Premium Selection motorfiets aanschaft krijg je 20% korting op de aanschafprijs van alle originele BMW Motorrad accessoires. Zo kun je je nieuwe motorfiets extra voordelig compleet maken. De motorfietsen in onze Premium Selection zijn niet ouder dan 5 jaar en en hebben niet meer dan 60.000 km op de teller staan. Daarnaast kennen wij de volledige onderhoudshistorie en krijg je 24 maanden garantie. Op onze site staat niet bij alle daarvoor in aanmerking komende motoren of ze in de Premium Selection vallen. Informeer hiervoor bij één van onze verkoopadviseurs. Op dit moment beschikken wij over meer dan 100 motoren die de stempel van Premium Selection motorfiets mogen dragen. Bekijk onze occasions.


* Geselecteerde motorfietsen uit voorraad, vraag de dealer naar de voorwaarden. Actieperiode van 1 t/m 31 oktober 2019.

** Voor alle acties: geen korting op korting, alle aanbiedingen alleen geldig op bestaande voorraad en niet geldig op reeds bestelde artikelen.