Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza Mega Paasdagen 2020

webpagina-afbeelding-cropped.png

Dit jaar pakken wij wederom groots uit om het paasfeest te vieren! Op Goede vrijdag, zaterdag 11 april en tweede paasdag organiseren wij de Mega Paasdagen bij onze vestiging in Heerenveen. Tijdens de mega paasdagen is er veel te zien en te beleven bij Motorplaza Heerenveen. Zo kun je gratis de nieuwste BMW motorfietsen uitproberen tijdens de BMW Speeddates en als je geen motorrijbewijs hebt kun je alsnog motorrijden met de BMW Virtual Reality Experience. Uiteraard zijn er ook tijdens de Mega Paasdagen voordelige acties op motoren en scherpe kortingen op motorkleding en accessoires.

Korting & Acties

  • Markthandel in de outlet van Motorplaza Heerenveen, op de handjeklap manier kunnen er fikse kortingen bedongen worden. Zo goedkoop is het in onze outlet nog nooit geweest, loop jij met volle tassen bij ons de deur uit? Alles moet weg! (Deze actie geldt alleen in de outlet Heerenveen.
  • Op alle niet afgeprijsde overige artikelen uit de gehele collectie (bijv. Alpinestars, Rukka, Rev'it, Dainese) het tweede artikel voor de helft van de prijs*(zowel in Groningen als Heerenveen)
  • Bij inleveren van een willekeurige helm voor een nieuwe  BMW helm geven wij €75,-incl. btw korting.
  • € 500,- extra inruilvoordeel bovenop de inruilwaarde van je huidige motorfiets bij aanschaf van een nieuwe motorfiets of occasion**
  • Occasions vanaf €6000,- worden tijdens de Mega Paasdagen geleverd met nieuwe banden.
  • 20% korting op alle Akrapovic uitlaat dempers.

*Met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen, geldt alleen voor artikelen op voorraad en de korting geldt op het goedkoopste artikel. ** Inruilvoordeel niet van toepassing op reeds bestaande offertes.

BMW Speeddates
Heb jij altijd al een keer op de BMW R 1250 GS willen rijden of de Brute snelheid van een BMW S 1000 RR willen ervaren? Pak dan tijdens de Mega Paasdagen je kans en doe mee met onze BMW speeddates in Heerenveen. Uiteraard zijn de Speeddates gratis. Wij hebben op zaterdag 11 april en maandag 13 april (tweede paasdag) de volgende BMW modellen voor je klaar staan:

R 1250 GS | R 1250 RT | R 1250 R | S 1000 RR (vorige model) | F 850 GS Adventure | R nineT | F 900 R | F 900 XR | G 310 R | C 400 X
*Staat jouw gewenste model er niet tussen? doe een verzoek in de mail.

Iedereen met een geldig motorrijbewijs mag rijden. Omdat wij grote belangstelling verwachten stellen wij het op prijs als je jezelf opgeeft voor de Speeddates. Gelieve in de mail vermelden op welke dag, dagdeel en welke motor je graag wilt rijden*dit kan via het volgende e-mailadres: lennart@motorplaza.net

BMW Motorrad Virtual Reality Experience
Heb je geen motorrijbewijs, maar altijd al een keer willen ervaren hoe het voelt om op een motor te rijden? De BMW VR Experience bootst met behulp van de laatste VR technologie het motorrijden tot in de kleinste detail na, alleen dan zonder de risico's die het echte motorrijden met zich meebrengen. De BMW VR Experience is tijdens de Mega Paasdagen te vinden in de showroom van Motorplaza Heerenveen.

Gratis motor veiligheidscheck
Mocht je op de motor langskomen, dan kun je tijdens de Mega Paasdagen op zaterdag 11 april je motor gratis laten onderwerpen aan een veiligheidscheck door onze monteurs. Dit kan zowel bij Motorplaza Heerenveen als Groningen. Wil jij zeker weten dat wij genoeg tijd hebben om jouw motorfiets te checken? Maak dan telefonisch of via één van de onderstaande e-mail adressen een afspraak bij jouw vestiging naar keuze.


Motorplaza Groningen:                   Motorplaza Heerenveen:
stefan@motorplaza.net                  werkplaats@motorplaza.net
050-547 0100                                 0513-683239


Beide vestigingen zijn geopend op goede vrijdag, zaterdag 11 april en tweede paasdag. Alle kortingen en acties zijn geldig bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen. (Met uitzondering van de Outlet Heerenveen) 
Houdt deze pagina in de gaten voor actuele nieuwsupdates en informatie rondom het Motorplaza Mega Paasdagen Event.

Bekijk hier ons complete activiteiten overzicht en openingstijden tijdens de Mega Paasdagen.
Alle kortingen en acties zijn de gehele Mega Paasdagen geldig

Openingstijden tijdens de Mega Paasdagen
Goede vrijdag (11 april) 09:00 – 18:00
Zaterdag (12 april) 09:00 – 17:00
Eerste paasdag (zondag 12 april) Gesloten
Tweede paasdag (maandag13 april) 11:00 – 16:00