Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW R18 Pre-order

 

r18-header-witte-balk.jpgAls sinds de onthulling is de interesse en vraag naar de BMW R18 erg groot. Daardoor is de kans groot dat de vraag het aanbod zal overstijgen, waardoor de levertijden op zullen lopen. Wil jij er zeker van zijn dat je voor in de rij staat en als één van de eerste Nederlanders jouw eigen BMW R 18 geleverd krijgt? Plaats dan nu een pre-order via de onderstaand button!

Pre-order jouw R18!

Nadat je het pre-orderformulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail waarin je de reservering van jouw R18 dient te bevestigen. Na het bevestigen van jouw reservering ontvang je van ons een verzoek voor de aanbetaling, deze bedraagt € 1.000,- en maakt de reservering definitief. Wanneer er nieuws is omtrent de BMW R18 ontvang je uiteraard bericht van ons en zodra de daadwerkelijke fabrieksopties en mogelijkheden bekend worden gemaakt ontvang je van ons een uitnodiging om samen met ons jouw nieuwe BMW R18 helemaal naar eigen wens te configureren.

r18-header-v2.jpg 
De ultieme moderne klassieker
De BMW R18 laat zien hoe een boxermotor uit de jaren 60 eruit kan zien in 2019. Het is een eerbetoon aan de BMW-modellen van vroeger, maar is tevens een BMW met moderne technologie aan boord. Zo heeft de BMW R18 gewoon LED-verlichting, een elektrische starter en een hedendaags remsysteem. Bij de BMW R18 gaat het om eenvoud. Hij is laag, lang en is voorzien van klassieke en minimalistische looks. De BMW R18 word aangedreven door het grootste BMW Boxer motorblok ooit. Een 2 cilinder van maar liefst 1800cc! Ook de kleur is klassiek: zwart met witte details, precies de kleuren waaruit je een halve eeuw geleden de keuze had.