null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 12.50

Motorplaza Snertrit 2021 (toegangsbewijs)

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Op zaterdag 16 oktober kun je na een jaar afwezigheid eindelijk weer meerijden met onze jaarlijkse Snertrit! Zo vlak voor de herfst kun je nog volop genieten van een prachtige motorroute, gezelligheid en natuurlijk een heerlijke snertmaaltijd. Je kunt er dit jaar wederom voor kiezen om te starten bij Motorplaza Groningen of Heerenveen. Beide routes zijn ongeveer 200 km. Vanuit beide locaties zal de rit om 10:00 beginnen. Beide routes eindigen rond 15:00 bij Motorplaza Heerenveen, waar een heerlijke snertmaaltijd klaar zal staan. De kosten voor deze compleet verzorgde dag bedragen € 12,50 p.p. 

Wil je met meerdere personen meerijden? Reken dan meerdere toegangsbewijzen af. Je ontvangt geen fysiek toegangsbewijs, wanneer je dit toegangsbewijs afrekent krijg je de route toegestuurd op het ingevulde e-mailadres en wordt je toegevoegd aan de lijst van deelnemers. Op de ochtend van vertrek kun je je bij de balie van de gekozen vestiging aanmelden voor de Snertrit. Daar ontvang je een snertbon die je bij terugkomst van de rit kan inwisselen voor een snertmaaltijd.  

  • Inclusief compleet verzorgde snertmaaltijd
  • Starten kan vanuit Motorplaza Groningen of Heerenveen
  • De rit start om 10:00
  • De route is circa 200 km
  • De snert staat vanaf 15:00 klaar
  • Je ontvang het GPX routebestand in de e-mail
  • Let op: aanmelden kan t/m dinsdag 12 oktober
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen