null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

verbouwingsuitverkoop-export-v2.jpg

Wij zijn al druk bezig met de verbouwing van Motorplaza Heerenveen. En om de nodige ruimte te creëren organiseren wij een totale verbouwingsuitverkoop op onze kledingafdeling! Dit betekent dat je de komende tijd alles op het gebied van motorkleding bij ons kunt aanschaffen voor belachelijk lage prijzen, want alles moet weg! Je kunt tijdens de verbouwingsuitverkoop profiteren van hoge kortingen op ons volledige assortiment, maar wees er snel bij want OP=OP!

50% korting op het tweede artikel*
Bij alle motorkleding uit onze directe voorraad ontvang je 50% korting op het tweede artikel. Deze kortingsactie geldt in beide winkels en is van toepassing op alle collecties én topmerken. Je ontvangt 50% korting op het goedkoopste artikel, voor het eerste artikel wordt de reguliere prijs in rekening gebracht. 

20% Korting op alle motorkleding*
Ook als je maar één artikel wilt aanschaffen ontvang je korting op onze kledingafdeling. Zo ontvang je nu 20% korting op een kledingartikel naar keuze. Je hebt keuze uit alle merken en collecties. Uiteraard geldt ook deze actie voor onze beide vestigingen. 

*M.u.v. accessoires. Korting geldt alleen op directe voorraad. De 50% korting op het tweede artikel actie en de 20% kortingsactie zijn niet stapelbaar. Korting niet van toepassing op afgeprijsde-en outlet artikelen. Acties gelden alleen in de winkel.

Outlet kortingsacties (Motorplaza Heerenveen):

  • Alle leren combi's (Dainese, Alpinestars, IXS etc) nu verkrijgbaar voor maximaal € 400,- 
  • Textiel Jassen vanaf € 49,-
  • Evolution jas en broek (gelamineerd) samen voor € 299,95
  • Motorjeans voor € 59,95
  • Meer dan 1.000 Rocc helmen verkrijgbaar voor slechts € 79,95
  • Handschoenen vanaf € 15,- 

Openingstijden Motorplaza Heerenveen:
Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen