null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 39.90

Wunderlich sleutel hoes Carbon-look/Zwart

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Het comfort van Keyless Go-technologie is onbetwist. Hiermee kan de motorfiets gemakkelijk in gebruik worden genomen, zonder dat er naar de sleutel hoeft te worden gezocht. Vooral in het donker of wanneer je handen niet vrij zijn. Maar - en dat is helaas niet bij velen bekend - de technologie die ons leven zo gemakkelijk en comfortabel maakt, deze technologie is kwetsbaar. Het is voldoende om het toetssignaal op te vangen. Dit is gemakkelijker dan verwacht met een zogenaamde range extender. Het radiosignaal van de sleutel is normaal beperkt tot enkele meters. Met de range extender kunt u het signaal van het toegangssysteem over tientallen meters verlengen en zo de motorfiets ontgrendelen. Als u tijdens een rust in het café zit, is het gemakkelijk om het signaal op te vangen en uit te breiden naar de parkeerplaats. De druk op de startknop is voldoende om weg te rijden. Het slechte is dat de aanschaf en bediening van een dergelijke range extender absoluut legaal is. Maar we kunnen de situatie verhelpen: zo simpel als diefstal, het is net zo gemakkelijk om het te voorkomen. We hebben onze sleutel hoes met RFID-blocker zo effectief afgeschermd dat radiogolven niet kunnen doordringen.Hierdoor blijft de Keyless Go-sleutel onkwetsbaar zolang deze zorgvuldig in de gesloten, volledig afgeschermde behuizing wordt bewaard. Dit is een eenvoudige en effectieve methode om diefstal van uw eigen motorfiets te voorkomen. 

  • Sleutel hoes met effectieve afscherming voor de Keyless-ride sleutel.
  • Beschermt het signaal van de Keyless Go-toets effectief en voorkomt zo dat het toetssignaal wordt "afgeluisterd" en het toegangssysteem door niet-geautoriseerde personen "kraakt"
  • Stof: waterafstotende, met fluorkoolstof geïmpregneerde Cordura® 1000-stof met geïntegreerde afscherming
  • UV-stabiel, vervaagt niet

 

 
Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen