null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW Motorrad Premium Selection

Met een motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection weet je zeker dat je kiest voor een gebruikte motorfiets in optimale staat. Daarnaast hebben wij de motorfiets grondig gecontroleerd, kennen de volledige onderhoudshistorie en geven 24 maanden garantie mee, inclusief een 24-uurs mobiliteitsdienst.

BMW Motorrad Premium Selection voordelen

  • Standaard 24 maanden garantie
  • Volledige 360° check
  • BMW Motorrad Mobile Care
  • Onderhouden volgens BMW Motorrad normen
  • BMW Motorrad Financial Services

BMW Motorrad Premium Selection voordelen
Van alle BMW motorfietsen met het Premium Selection label zijn wij overtuigd van de kwaliteit. Wij weten welke hoge eisen BMW al bij de productie aan elke motorfiets stelt. Ook worden alle gebruikte BMW motorfietsen streng gecontroleerd voor dat wij deze opnemen onder het BMW Motorrad Premium Selection label. Op Premium Selection motorfietsen ontvang je van ons dan ook altijd een 24 maanden durende omvangrijke garantie, zonder kilometerbeperking. Je kunt voor de garantie terecht bij iedere BMW Motorrad dealer, met onze landelijke dekking is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Volledige 360° check
Met de modernste diagnose-apparatuur wordt elke tweedehands BMW Motorrad Premium Selection motorfiets volledig gecontroleerd door BMW Motorrad zelf opgeleide technici. Jouw toekomstige BMW Motorrad Premium Selection motorfiets heeft de 360 graden Check doorstaan. Na dit zware programma van eisen kunnen wij elke gebruikte BMW Motorrad Premium Selection motorfiets in topconditie afleveren. Het uiterlijk, de bekleding en de techniek, alles is tot in de details gecontroleerd en in orde bevonden.

BMW Motorrad Mobile Care
Op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een tweedehands BMW motorfiets uit de BMW Premium Selection kun je vertrouwen. Want zelfs aan onverhoopte panne hebben wij gedacht. Met adequate hulp –telefonisch of ter plaatse– staat de BMW Service Centrale met kundige medewerkers je ten dienst. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De BMW Service Card geeft in Nederland onder meer recht op professionele hulp, transport en taxi of openbaar vervoer. In het buitenland kun je zo nodig rekenen op repatriëring, vervangend vervoer of logies.

Onderhouden volgens BMW Motorrad normen
Alle BMW Motorrad Premium Selection occasions hebben een eigen verhaal. Niemand kent dat verhaal beter dan de BMW Motorrad dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor jou beschikbaar. Evenals de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Je kunt er dus van op aan dat jouw BMW Motorrad Premium Selection volgens BMW normen is onderhouden en 5.000 km vrij van onderhoud is bij aflevering.

BMW Motorrad Financial Services
BMW Motorrad Financial Services is voor Premium Selection rijders de beste keuze voor een financiële dienstverlener. Jouw BMW Motorrad dealer regelt namelijk alles omtrent de afhandeling. Flexibiliteit en individualiteit staat hierbij centraal. In samenwerking met de BMW Motorrad dealer kunnen wij je niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing, financiering en verzekering heb je dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Wilt u graag nog meer informatie ontvangen? Of heeft u een vraag over Premium Selection? Dan kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail: motoren@motorplaza.net of neem contact op met onze vestiging Motorplaza Groningen of Motorplaza Heerenveen

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen