null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Retourneren webshop

Retourneren is mogelijk tot 30 dagen na ontvangst.
De artikelen die u retour wilt sturen dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Uiteraard is het geen probleem om de artikelen te passen. Zorg ervoor dat de artikelen net zo teruggestuurd worden als dat u ze ontvangen heeft, namelijk met labels, beschermfolie e.d. op of aan de artikelen. Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen wordt deze binnen 14 werkdagen verwerkt. Na het verwerken van uw retourzending storten wij het door u betaalde bedrag terug op de (creditcard/bank) rekening waarmee u de betaling heeft verricht.

Gratis retourneren met PayPal; Als u uw aankoop met PayPal heeft betaald, kunt u deze retourneren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verzendkosten: PayPal betaalt de kosten van het retourneren*. De service is gratis en geldt ook voor internationale zendingen. Voor meer informatie:
*https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/refunded-returns

 

Download het onderstaande retour formulier en stuur deze ingevuld mee met de retour zending. 

Download retourformulier

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALENZorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen