null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Winterstalling
winterstalling-2022-header.jpg

Heb je zelf weinig of geen ruimte om je motor binnen te stallen en ben je op zoek naar een voordelige en veilige winterstalling? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Bij ons kun je je motor de gehele winter (of langer) veilig en verwarmd stallen. Je motor krijgt bij ons een gratis wintercheck en de stalling is ook te combineren met een grondige poetsbeurt of een kleine of grote onderhoudsbeurt. Zo kun je na de winterperiode weer fris en veilig de weg op. Winterstalling is bij ons al mogelijk vanaf € 24,95 per maand. Wij halen je motor gratis bij jou thuis op en brengen hem na de winterstalling ook weer kosteloos bij je thuis.

Prijzenwinterstalling-tabel-export-2022-higkwal.jpg

Na het invullen en versturen van het contactformulier wordt u door één van onze medewerkers geïnformeerd over de exacte kosten en wordt er eventueel een afspraak gemaakt voor het ophalen van de motorfiets. Wil je graag meer weten over hoe de winterstalling precies in zijn werk gaat? Lees dan hier onze blog.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen