null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Winterstalling

Bent u opzoek naar een plek om uw motor deze winter te stallen? Dan bent u bij Motorplaza aan het juiste adres. Uw motor staat bij ons de gehele winter veilig gestald! U kunt hier tevens uw motor aanmelden voor een poetsbeurt, kleine beurt, grote beurt of een gratis wintercheck.

Als u gebruik maakt van Motorplaza winterstalling wordt uw benzinetank afgevuld en voorzien van Forté Moto Power II (kosten voor de eigenaar van de motor). De accu van de motor wordt tevens afgekoppeld en aan de lader geplaatst. Als u bij Motorplaza uw motor stalt krijgt u aan het einde van de winterstalling een leuk kleinigheidje van ons cadeau!

Wanneer uw motorfiets beschikt over een carburateur i.p.v. injectie willen wij u adviseren om de brandstoftank niet te vullen met E10 brandstof. Maar in plaats daarvan te kiezen voor een premium brandstof met een lager bio-ethanol gehalte. Mocht u de motorfiets toch aftanken met E10 brandstof, dan kunnen wij niet garanderen dat de motorfiets zal starten na de winterstalling periode. Meer informatie over E10 brandstof kunt u hier
vinden.

Vul het onderstaande contactformulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers. Na het invullen en versturen van het contactformulier wordt u door één van onze medewerkers geïnformeerd over de exacte kosten en wordt er eventueel een afspraak gemaakt voor het ophalen van de motorfiets. Wil je graag meer weten over hoe de winterstalling precies in zijn werk gaat? Lees dan hier onze blog.

Stalling

  Kosten p/m                                         Onderhoud               Kosten
Stalling (in combinatie met onderhoud)   €15,-                                         Wintercheck               Gratis
Kale stalling   €25,-                                         Poetsbeurt               €65,-
Kale stalling voor motoren boven de 400 kilo   €35,-                                         Kleine beurt               €125,-*
Kale stalling voor 3/4-wielers   €35,-                                         Grote beurt (incl. gratis poetsbeurt)               €199,-*

  

* Prijs is vanaf, prijs kan per type motor verschillen. Motorplaza voert overleg met u voordat de kosten en een eventuele ophaaldatum definitief zijn.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen