null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorplaza winterstalling: alles wat je moet weten

7th Oct 2022, Motorplaza

Heb je zelf weinig of geen ruimte om je motor binnen te stallen en ben je op zoek naar een voordelige en veilige winterstalling? Dan ben je bij Motorplaza aan het juiste adres! Bij ons kun je je motor de gehele winter (of langer) veilig en verwarmd stallen. Je motor krijgt bij ons een gratis wintercheck en de stalling is ook te combineren met een grondige poetsbeurt of een kleine of grote onderhoudsbeurt. Zo kun je na de winterperiode weer fris en veilig de weg op. Benieuwd hoe de winterstalling precies in zijn werk gaat? Wij leggen het uit!

Aanmelden is eenvoudig!
Wil jij je motor deze winter bij ons stallen? Regel het dan snel en eenvoudig online! Op motorplaza.net/winterstalling kun je alle informatie omtrent de winterstalling en een handig prijzenoverzicht vinden. Maar dat niet alleen: want je kunt jouw motorfiets hier direct aanmelding voor de winterstalling. Je kunt tijdens de aanmelding ook gelijk aangeven of je hem enkel wilt stallen, of de stalling wilt combineren met een onderhoudsbeurt. Vul het aanmeldformulier zo compleet mogelijk in en één van onze medewerkers neemt binnen enkele werkdagen contact met je op. Vervolgens wordt er een afspraak gepland om jouw motorfiets bij je thuis op te halen, maar je mag hem natuurlijk ook zelf bij ons brengen. De kosten voor de winterstalling bedragen € 34,95 per maand. Maar wanneer je de stalling combineert met een onderhoudsbeurt ontvang je maar liefst € 10,- korting op de maandelijkse kosten en betaal je slechts € 24,95 per maand voor de stalling. Tevens ontvang je bij zowel een grote als kleine beurt een gratis poetsbeurt t.w.v. € 75,-. De wintercheck is bij ons altijd gratis.

Wij bereiden jouw motorfiets voor op de winter
Voordat jouw motorfiets daadwerkelijk de stalling in gaat maakt hij eerst een pitsstop in onze werkplaats. Onze monteurs zorgen er tijdens deze pitsstop voor dat jouw motorfiets klaar is voor de lange stilstand. Vooral met E10 brandstof is het van belang dat de motorfiets wordt weggezet met een volle tank benzine. Eveneens wordt de tank gevuld met een beschermende brandstofadditief, wij gebruiken hiervoor BMW ADVANTEC Protect. E10 is voorzien van ethanol en ethanol trekt ongewild vocht aan. Door de combinatie van de volle benzinetank en de beschermende werking van BMW ADVANTEC Protect wordt het ontstaan van vocht en eventuele corrosie in de benzinetank voorkomen. Ook wordt de accu van de motorfiets afgekoppeld en gedurende de gehele winterstalling aan een druppellader geplaatst. Eventuele benzinekosten en de kosten van de BMW ADVANTEC Protect (€ 9,95) zijn voor de eigenaar van de motorfiets. Heb je gekozen voor een kleine beurt, een grote beurt of een poetsbeurt? Dan wordt dit uiteraard ook uitgevoerd zodat je in het voorjaar weer fris en veilig de weg op kan.

Bij ons staat je motorfiets veilig
Als je motorfiets winterklaar is wordt hij verhuist naar de stallingsruimte. Bij beide vestigingen hebben wij een speciaal geprepareerde ruimte waar alle motorfietsen de gehele winter verwarmd kunnen staan. Bij zowel Motorplaza Groningen als Heerenveen bevindt je motorfiets zich op een afgesloten terrein die voorzien is van 24/7 camera bewaking, je kunt er dus ten alle tijden vanuit gaan dat jouw motorfiets de gehele winter veilig en warm binnenstaat.

Ook met de winterstopregeling is je motor verzekerd
Wanneer je gebruik maakt van de winterstopregeling van je verzekeraar is jouw motor ook gewoon tijdens de winterstalling gedekt. Tijdens de winterstop periode dient je motor in de stalling te staan. Wordt je motor gestolen? Of loopt loopt je motor andere schade op terwijl hij in de stalling staat? Dan is deze schade ook tijdens de winterstop gewoon verzekerd. De winterstop dekking loopt van 15 december tot 1 maart.

De winterstalling zit erop, wat nu?
Wanneer je je motorfiets weer terug wilt hebben, kun je contact opnemen met de Motorplaza vestiging waar je motorfiets staat. Je motorfiets wordt dan zo snel mogelijk weer rijklaar gemaakt zodat jij hem bij ons kunt ophalen. Ook kun je hem kosteloos thuis laten bezorgen. Wil jij je motorfiets weer bij ons ophalen of thuis laten bezorgen? Neem dan ruim van tevoren contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw motorfiets weer op de gewenste datum voor je klaar staat.
>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen