null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Reparatie en onderhoud
werkplaats-afbeelding-2.jpg

Als er onderhoud aan je motorfiets gebeurt, dan wil je er zeker van zijn dat dit vakkundig gebeurt. Ons professionele team staat bekend om een persoonlijke benadering, servicegerichte aanpak en verreikende vakkennis. Bij ons kun je terecht voor schadereparatie, klein of groot onderhoud, schadetaxatie of gewoon een zomer- of wintercheck. Bij Motorplaza kunnen we het allemaal!

Alleen het beste voor jou en je motorfiets
Door onze persoonlijke benadering en servicegerichte aanpak kun je er vanuit gaan dat wij rekening houden met je persoonlijke wensen en budget. Wanneer je je motorfiets bij ons brengt kun je er tevens vanuit gaan dat wij te allen tijde werken met onderdelen, vloeistoffen en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Voordat wij grote reparaties en werkzaamheden zullen uitvoeren aan je motorfiets zullen wij een kosteninschatting maken van de te verrichten werkzaamheden en met jou overleggen voordat we de werkzaamheden daadwerkelijk gaan uitvoeren. Bij ons hoef je je dus geen zorgen te maken over hoge en onverwachte kosten, transparantie staat bij ons voorop.

 

Gereedschappen en diagnose apparatuur
Onze werkplaatsen beschikken over een grote collectie van specifieke gereedschappen die nodig zijn om het onderhoud aan motorfietsen optimaal uit te kunnen voeren. Met name de nieuwe motorfietsen zijn erg complexe machines geworden en die laten zich niet zonder diagnosecomputer afstellen. Als officiële BMW Motorrad-dealer hebben wij uiteraard alle expertise en gereedschappen in huis om jouw BMW motorfiets te repareren en af te stellen, mocht je een foutmelding krijgen dan kun je natuurlijk altijd bij ons langskomen om deze uit te laten lezen en herstellen. Mocht je een ander merk motorfiets hebben dan is dat natuurlijk ook geen probleem, wij onderhouden en repareren alle merken.

testbank-foto-gs-.jpg

Dynostar-testbank
Ook hebben wij sinds geruime tijd een vermogens testbank in huis. Onze testbank kan gebruikt worden om een motor te testen zonder dat deze daar de weg voor hoeft op te gaan. De motor kan dan zodanig afgesteld worden dat hij zuiniger is en toch een optimaal vermogen gebruikt onder verschillende omstandigheden. De vermogensbank maakt het ook mogelijk om vrijwel elke motor terug te zetten op 35w en op deze manier toegankelijk te maken voor het A2 rijbewijs.

Wat er gemeten/afgesteld kan worden:

  • Brandstofmengsel
  • CO-waarde
  • Vermogen (PK)
  • Koppel (Trekkracht)
  • Werkelijk Toerental
  • Werkelijke Snelheid
  • Algeheel Motormanagement

gerjan-cropped-meer-v-3.jpg

Van alle merken thuis
Wij zijn natuurlijk BMW Motorrad-dealer en vanzelfsprekend beschikken wij over de expertise, apparatuur en gereedschappen om jouw BMW Motorfiets te onderhouden en repareren. Uiteraard zijn in onze motorfiets werkplaats alle merken welkom, van oldtimer tot het nieuwste model. Bij Motorplaza Groningen hebben wij zelfs een Ducati specialist met meer dan 20 jaar ervaring als Ducati technicus in de werkplaats staan. Of je nu een BMW of één van de andere merken bij ons langs brengt, wij hebben alle kennis in huis om jouw motorfiets weer tip top in orde te maken

Wil je meer weten over onze Ducati specialist? klik dan hier!

Neem gerust contact met onze motorfiets werkplaats om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Motorplaza Groningen:     Motorplaza Heerenveen:  
werkplaatsgroningen@motorplaza.net werkplaats@motorplaza.net
 
050-547 0100 0513-683239  

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen