null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

€ 189.95

Jas Revit Torque 2 H2O

(Nog geen reviews) Schrijf een review

Betaalbare geventileerde en waterdichte jas van textiel, voor de urban scene.

De Torque motorjas is een van de bestsellers. Het is een product dat naam heeft gemaakt onder stedelijke gebruikers vanwege zijn exclusieve stijl. Een volledig geventileerd kledingstuk, het wordt geleverd met een uitneembare hydratex|Mesh G-liner (je weet wel, om je droog te houden als de zon weigert op te komen) en onze vervalste ecologische voetafdruk. Dat alles overleeft in het Torque 2 H2O-motorjack, hoewel het een update verdiende.

Veranderingen zoals nieuwe arrangementen, een interessant materiaalcontrast en een moderne snit die de esthetiek van het kledingstuk versterken. We hebben ook een nieuw windbrekerelement toegevoegd onder de hoofdrits om de kou die in het lichaam kan binnendringen te minimaliseren. Het heeft verstelpunten bij de taille en armen, zodat je het in zijn casual en sportieve stijl kunt passen, afhankelijk van je maten. Naast dat indrukwekkende imago, en dankzij de eerder genoemde strategisch geïntegreerde koolstofvoetafdruk, heeft de Torque 2 H2O die agressieve, hoekige snit die vanaf het begin duidelijk maakt dat het een serieus product is als het gaat om stijl en veiligheid.

Ga je er even op uit in de stad of ga je bochten maken in de omgeving, voel dan de wind met energie en/of blijf droog, met de Torque 2 motorjas.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen