Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Outlet

nieuwsbrief-banner-meg-kleding-verkoop-exp.jpg

Kun jij rond de feestdagen even geen kerstmarkt meer zien en ben je toe aan wat anders? Dan hebben wij voor jou het perfecte alternatief bedacht! Want van 19 t/m 22 december openen wij de deuren van onze tijdelijke en eenmalige outlet store in het pand naast Motorplaza Heerenveen (het voormalige Powerplustools, Mars 26). In onze tijdelijke outlet kun je natuurlijk alles vinden op het gebied van motorkleding en dat niet alleen: speciaal voor onze tijdelijke outlet store hebben wij alle bekende merken groot en divers ingekocht, daardoor is er meer dan genoeg keus en zijn de prijzen scherper dan ooit.

Openingstijden outlet  
Donderdag 19 december 10:00 t/m 16:00
Vrijdag 20 december 10:00 t/m 16:00
Zaterdag 21december 10:00 t/m 16:00
Zondag 22 december 11:00 t/m 16:00

 

Update (04-12-19)outlet-pagina-header.jpg

Het duurt natuurlijk nog enkele weken totdat wij de deuren van onze motorkleding outlet daadwerkelijk openslaan. Maar wij zijn al druk bezig om het leegstaande pand naast Motorplaza om te toveren tot een volledige outlet store. Ook hebben wij speciaal voor de outlet een grote voorraad motorkleding ingekocht. En begin deze week zijn er maar liefst zestien pallets met motorkleding binnengekomen. Ben je benieuwd hoe de opbouw van onze outlet verloopt? Houd dan deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.