null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten

toertocht-webpagina-header-2021.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Antiloop Toertocht | Motorplaza Heerenveen | Zaterdag 26 juni 13:00
Het is weer tijd om je motorvrienden op te trommelen, want zaterdag 26 juni hebben wij weer een prachtige route op de planning staan! Wij gaan rond 13:00 verzamelen bij Motorplaza Heerenveen, waar de toertocht ook zal eindigen. De route bedraagt ca. 100 km en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren rijders. Uiteraard ben je bij aanvang en terugkomst welkom om een kijkje te nemen in onze winkel, helaas bieden wij i.v.m. Corona bij terugkomst van de Toertocht geen hapje en drankje aan.

Download route!

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen