null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten
toertocht-webpagina-export.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Antiloop Toertocht | 1 april 13:00 | Motorplaza Heerenveen
Wil jij ook graag samen toeren? Kom dan op zaterdag 1 april gezellig meerijden met de Antiloop Toertocht. De route bedraagt ongeveer 100 kilometer en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren motorrijders. De route begint en eindigt bij Motorplaza Heerenveen. Waar bij terugkomst een hapje en drankje klaar zal staan. We gaan rond 13:00 verzamelen. 

Als je je hebt aangemeld voor een 1.000 km club spaarkaart kun je deze voor vertrek van de Antiloop Toertocht op de dag zelf ophalen. De spaarkaart ligt dan voor je klaar bij de infobalie. En omdat wij de Boxer-Rit geannuleerd hebben, krijg je deze toertocht van ons cadeau, dus bij de Antiloop Toertocht stempelen wij voor iedereen de geannuleerde Boxer-Rit van 11 maart volledig af.

Wil jij met ons meerijden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen