null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten

toertocht-webpagina-header.png

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Boxer-Rit | Motorplaza Groningen | 11 juli
Ook zo'n zin om even lekker uit te waaien op de motor? Meld je dan aan voor onze Boxer-Rit (geheel gratis). Op zaterdag 11 juli gaan wij met een gezellige groep motorfanaten weer een oergezellige toertocht rijden. De Boxer-Rit start vanuit Motorplaza Groningen en net zoals de laatste Toertochten hanteren wij een aantal maatregelen i.v.m. Corona.


Om grote groepen te voorkomen is er geen gezamenlijke starttijd, iedere deelnemer ontvangt de vrijdag voor de toertocht een e-mail met daarin zijn of haar starttijd en natuurlijk de route. Gelieve tijdens het aanmelden aangeven met hoeveel personen je meerijdt, dan houden wij daar rekening mee in onze planning. Uiteraard verwachten wij dat iedereen zich aan deze starttijd houd. Heb je hulp nodig bij het importeren van de route op je navigatie? Geef dit dan aan bij je aanmelding, dan zorgen wij ervoor dat er iemand aanwezig is om je te helpen.

Uiteraard ben je bij aanvang en terugkomst welkom om een kijkje te nemen in onze winkel, helaas is de Boxer Lounge nog steeds gesloten en bieden wij bij zowel aanvang als terugkomst van de Toertocht geen hapje en drankje aan.

Wil je met ons meerijden? meld je dan hier aan (aanmelden kan t/m donderdag 9 juli).