null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten
toertocht-webpagina-header-image.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Antiloop Toertocht | Motorplaza Heerenveen | Zaterdag 25 juni 13:00

Eindelijk is het weer zo ver! Op zaterdag 25 juni gaan we met een gezellige groep motorfanaten weer een Antiloop Toertocht rijden. Rond 13:00 uur zal iedereen zich verzamelen bij Motorplaza Heerenveen waarna de Toertocht van ca. 100 km van start zal gaan. De Toertocht eindigt wederom bij Motorplaza Heerenveen, waar we onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig kunnen napraten. Deelname is gratis.

Wil jij met ons meerijden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. (Let op! Wanneer je de route download wordt er een witte webpagina geopend. Deze kun je gewoon weg klikken, de route wordt na het openen van deze pagina automatisch opgeslagen in de downloadmap van je smartphone of computer).


Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen