null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten

toertocht-webpagina-header.png

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Boxer-Rit | Motorplaza Groningen | zaterdag 3 oktober
Er is natuurlijk niks leuker dan een mooie toertocht rijden met een gezellige groep motorfanaten. En je hoeft niet lang te wachten op de volgende toertocht, want zaterdag 3 oktober gaan wij weer een oergezellige Boxer-Rit rijden. Deelname is zoals altijd gratis en uiteraard hoef je geen Boxermotor te hebben om mee te rijden. 

Tussen 12:00 en 13:00 kun je vanuit de Boxer Lounge op eigen gelegenheid starten, maar je kunt natuurlijk ook aansluiten bij één van de vele andere deelnemers. Lukt het niet helemaal met het importeren van de route? Onze vaste routemaker Gradus helpt je er op de dag zelf alsnog graag mee. Natuurlijk ben je bij aanvang en terugkomst welkom om een kijkje te nemen in onze winkel, helaas bieden wij i.v.m. Corona bij zowel aanvang als terugkomst van de Toertocht geen gezamenlijk hapje en drankje aan. Wil jij met ons meerijden? Download de route dan via de onderstaande button.
(download werkt alleen via pc browser). 

Download route!