null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten
toertocht-webpagina-export.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Boxer Rit 100km | Zaterdag 13 april 13:00uur | Motorplaza Groningen

Voor zaterdag 13 april staat er een Boxer Rit toertocht op de agenda. Een mooie toertocht van rond de 100km. Iedereen is van harte welkom om mee te rijden. We verzamelen ons rond 13:00 uur bij Motorplaza Groningen in de Boxer Lounge. Bij terugkomst in Groningen staat er voor iedereen een hapje en drankje klaar.

Deelname is gratis.

Wil jij met ons meerijden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

 Voel het asfalt onder je wielen terwijl je door prachtige landschappen van Noord-Nederland slingert, waarbij elke bocht een nieuw avontuur onthult. Het is niet zomaar een ritje; het is een gedeelde passie met mede-enthousiastelingen. Een motorroute is niet alleen een bestemming; het is een doorgang naar vrijheid, een ontsnapping aan de routine. Deelnemen aan de motortoertocht betekent de omhelzing van de wind, de kameraadschap van de open weg en de onuitgesproken taal van rijders verenigd door een gemeenschappelijke passie. Het is een reis die kilometers overstijgt en onuitwisbare herinneringen achterlaat in de achteruitkijkspiegel.

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen