null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten
toertocht-webpagina-export.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Antiloop rit 100km | 23 september 13:00uur | Motorplaza Heerenveen

Zaterdag 23 september vindt er weer een Antiloop toertocht plaats! Er staat weer een mooie toertocht van rond de 100km gepland. Iedereen is van harte welkom om mee te rijden. We verzamelen ons rond 13:00 uur bij Motorplaza Heerenveen in het Antiloop Café. Bij terugkomst in Heerenveen staat er voor iedereen een hapje en drankje klaar.
 
Deelname is gratis.
 

Wil jij met ons meerijden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

 

 

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen