null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Toertochten

toertocht-webpagina-header-2021.jpg

Geniet jij ook zo van een lekkere toertocht op de motor? Dan zit je bij ons goed! Wij organiseren gedurende het motorseizoen meerdere toertochten, zowel vanuit Motorplaza Groningen als Heerenveen. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda of een BMW, iedereen is natuurlijk welkom om mee te rijden. Elke toertocht sluiten wij af met een hapje en een drankje. Kom gezellig met ons meerijden en ontdek het plezier van samen toeren. Uiteraard is deelname gratis.

De eerstvolgende Toertocht:

Antiloop Toertocht | Motorplaza Heerenveen | Zaterdag 15 mei 13:00
Alleen motorrijden is leuk, maar samen rijden is nog veel leuker! Kom zaterdag 15 mei gezellig met onze Antiloop toertocht meerijden. De route bedraagt 100 kilometer en is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren rijders. De route begint en eindigt bij Motorplaza Heerenveen. Natuurlijk ben je bij aanvang en terugkomst welkom om een kijkje te nemen in onze winkel, helaas bieden wij i.v.m. Corona bij terugkomst van de Toertocht geen hapje en drankje aan.

Download route!

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
GRATIS RETOURNEREN

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen