Om u de best mogelijke ervaring met onze website te geven adviseren wij u om 'de cookies' te accepteren.

Vacatures Motorplaza

mp-gro-hee-def.jpg

Motorplaza is per direct op zoek naar een motorfietstechnicus en een verkoper motorkleding en -accessoires. Wil jij bij de leukste BMW Motordealer van Nederland werken? Stuur ons dan je cv en motivatiebrief via de onderstaande vacature en solliciteer bij Motorplaza Groningen.

1STE MOTORFIETSTECHNICUS | GRONINGEN | VOLTIJD.

Ben jij een technicus in hart en nieren met een passie voor BMW motoren? Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is dit je kans! Ga dan aan de slag als eerste monteur motorfietsen bij Motorplaza in Groningen.

Zo ziet jouw functie van eerste motorfietstechnicus eruit
In deze functie voer je een groot verscheidenheid aan werkzaamheden uit. Van aflever klaar maken en uitvoeren van onderhoud aan BMW motorfietsen, tot zelfstandig diagnose stellen en verhelpen van technische problemen. Dit alles in een complete en geavanceerde werkplaats met alle hulpmiddelen die je nodig kunt hebben. Om bij te blijven wat betreft de snelle technische ontwikkelingen van BMW Motorrad volg je trainingen bij BMW Nederland. 

Wat wij van je vragen
Als eerste monteur beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en accuraatheid in technische werkzaamheden en de administratie ervan. Verder:

  • beschik je over een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een auto- of motortechnische opleiding;
  • heb je minimaal 2 jaar ervaring in een aantoonbaar soortgelijke functie en werkomgeving;
  • ben je in het bezit van rijbewijs A;
  • ben je woonachtig in of dichtbij Groningen.

Dit bieden wij jou
Wij bieden je een veelzijdige baan bij een informele organisatie met een aantrekkelijk salaris en volop mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en training aan de BMW Training Academy. Verder kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Bij interesse in de functie nodigen wij je van harte uit om hier te solliciteren door het uploaden van je CV en motivatiebrief.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VERKOPER MOTORKLEDING EN -ACCESSOIRES | GRONINGEN | VOLTIJD.

Wil je graag werken in de automotive branche en vind jij het een uitdaging om de motorfietsbeleving van onze klanten compleet te maken? Ben je commercieel ingesteld en weet je kansen te benutten om motorkleding en -accessoires te verkopen? Solliciteer dan als verkoopadviseur bij Motorplaza; BMW Motorrad dealer in Groningen!

Zo ziet jouw functie van verkoopmedewerker eruit
Motorplaza is een BMW Motorrad dealer met vestigingen in Heerenveen en Groningen. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het adviseren en verkopen op de vestiging in Groningen. Naast onze klanten onderhoud je tevens contact met leveranciers van de kleding en accessoires. BMW Motorrad legt nieuwe maatstaven aan op het gebied van functionele motorkleding. Je kunt hierbij denken aan passende kleding om motorrijders veilig van A naar B te brengen, maar er ook nog eens goed uit laat zien. Tevens bieden we ook hoogwaardige helmen, eigentijdse laarzen en leuke accessoires zoals voor navigatie en communicatie. Daarnaast hecht BMW Motorrad er waarde aan elke rijder de mogelijkheid te bieden zijn of haar motor aan individuele wensen aan te passen. Het programma is zo veelzijdig als BMW motorrijders zelf – van intelligente oplossingen voor ergonomie en comfort, via extra bagageruimte, tot sportuitlaten en veiligheidsfeatures.

Wat wij van je vragen
Uiteraard ben je commercieel ingesteld en heb je enige ervaring in de verkoop en/of retail. Op natuurlijke en vriendelijke wijze weet je met klanten mee te denken, hen te adviseren en de klantbeleving centraal te laten staan. Daarnaast: 

  • beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau;
  • beschik je over sterke communicatieve vaardigheden;
  • heb je sterke affiniteit met - of nog beter, werkervaring in - de motorbranche;
  • ben je woonachtig in Groningen of de directe omgeving.

Dit bieden wij jou
Wij bieden je een veelzijdige baan bij een informele organisatie met een aantrekkelijk salaris en volop mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en training aan de BMW Training Academy. Verder kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Bij interesse in de functie nodigen wij je van harte uit om hier te solliciteren door het uploaden van je CV en motivatiebrief.