null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Motorhoezen

 • Motorhoes Buse buiten, 975303

  Motorhoes Buse buiten

  € 45.95
 • Wunderlich Motorhoes - Binnen

  Wunderlich Motorhoes - Binnen

  € 199.90
 • Buse Motorhoes Binnen

  Buse Motorhoes Binnen

  € 19.95
 • Buse Motorhoes Buiten II

  Buse Motorhoes Buiten II

  € 49.95
 • Buse Motorhoes topkoffer

  Buse Motorhoes topkoffer

  € 45.95
 • iXS Motorhoes

  iXS Motorhoes

  € 33.95
  (Je bespaart € 11.00)
  € 44.95
 • Wunderlich Motorhoes Buiten - L

  Wunderlich Motorhoes Buiten - L

  € 119.90
 • Paddockx Motorhoes XL

  Paddockx Motorhoes XL

  € 27.95
 • Wunderlich Motorhoes Buiten - M

  Wunderlich Motorhoes Buiten - M

  € 119.90
 • Wunderlich Motorhoes Buiten - XL

  Wunderlich Motorhoes Buiten - XL

  € 119.90

Motorplaza is leverancier van diverse merken motorhoezen, motorhoezen van BMW Motorrad, Wunderlich, Büse en IXS. Motorhoezen zijn te onderscheiden in 2 categorieën, namelijk een motorhoes voor buiten en een motorhoes voor binnen. Aan een motorhoes voor buiten stellen we andere, en meer, eisen, dan een motorhoes voor binnen. Het grootste verschil tussen deze hoezen, is de waterdichtheid. Motorhoes voor buiten, deze moet waterdicht en ademend zijn. Je wilt je motor of scooter beschermen, beschermen tegen regen en vuil, maar ook een motorhoes omdat je wilt dat niet iedereen aan je motor kan zitten. Ook niet de kat van de buren die graag op jou motor uitrust. Over de kat gesproken, vaak zie je kleine beschadigingen op de buddy, dit is vaak het werk van de kattennagels. Een motorhoes voor buiten, heeft ook vaak een transparant gedeelte ter hoogte van de kentekenplaat. Er is vanzelfsprekend kwaliteitsverschil tussen de duurdere en goedkopere varianten. Een duurdere motorhoes is beter bestemd tegen de verschillende weersinvloeden. Niet alleen denkend aan slecht weer, denk ook aan de motorhoes in de zomer, hij beschermt de buddy tegen uitdrogen, en de lak tegen verkleuren. Bij vochtig weer is het ademen van de hoes ook belangrijk, doorgaans zal de duurdere variant beter ademen. En wie weet welke motor onder de hoes staat, dus wellicht wordt het dievengilde ook minder getriggerd als ze een niet herkenbare motor onder een hoes zien staan. Een motorhoes voor binnen, deze zul je aanschaffen, als je je motor wilt beschermen tegen stof. Maar denk ook dat er mogelijk iets op jouw motor zou kunnen vallen, dan geeft ook de binnenhoes altijd iets van bescherming. De motorhoes voor binnen is niet waterdicht maar wel ademend. Er zijn verschillende maten motorhoezen te verkrijgen. Denk bij het opmeten van je motor ook aan het (hoge) windscherm, zijkoffers en eventueel een topkoffer.
Kunt u de juiste motorhoes niet vinden, neem dan even contact met ons op. We geven u altijd graag advies om de juiste onderdelen te vinden.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen