null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Actie's 

bagagepakket-afbeelding-2023-export.jpg

Bij aanschaf van een nieuwe BMW ontvang je tijdelijk extra korting op geselecteerde bagagepakketten. Voor élk model uit de BMW Motorrad line-up is er een bagagepakket samengesteld en beschikbaar. In combinatie met de aanschaf van een nieuwe BMW kost het bagagepakket slechts € 100,-. Ongeacht het model dat je kiest. De inhoud van het bagagepakket varieert van model tot model. Zo omvat het bagagepakket voor de GS(A) modellen een zijkofferset, bij modellen uit de R nineT serie bestaat het pakket uit een tanktas en een achtertas. Bij de K 1600 modellen een twee of driedelige binnentas-set. Daar komt ook nog eens bij dat de meeste modellen bij ons direct uit voorraad leverbaar zijn, dus je kunt direct rijden. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze.

Bekijk bagagepakketten

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail: motoren@motorplaza.net of neem contact op met onze vestiging Motorplaza Groningen of Motorplaza Heerenveen

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen