null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Actie's

€ 1.000,- voordeel bij aanschaf van een BMW R 18
r18-acrtie-website-image.jpg

Dit is hét moment om een BMW R 18 aan te schaffen! Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte BMW R 18 uit de Premium Selection maar liefst € 1.000 aan accessoires cadeau. Deze € 1.000 is bij ons te besteden aan het volledige aanbod van R 18 accessoires, zo kun jij je nieuwe R 18 direct naar eigen smaak customizen. Tevens zijn alle BMW R 18 modellen extra voordelig te financieren met een rentetarief van slechts 1.18%. Beide acties gelden voor de volledige BMW R 18 line-up. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw Motorplaza vestiging naar keuze.

€ 500,- aan BMW Accessoires of Gear & Garment cadeau bij aanschaf van een nieuwe BMW
500cadeau.jpg

Begin jouw BMW Motorrad avontuur met een vliegende start! Tot en met 30 juni ontvang je bij aanschaf van een nieuwe BMW op bestelling of uit voorraad € 500,- aan BMW accessoires of Gear & Garment cadeau. Deze € 500,- is bij ons te besteden aan het volledige aanbod van BMW Motorrad accessoires en de complete Gear & Garment collectie. Deze actie is van toepassing op alle BMW Motorrad modellen en niet stapelbaar met de BMW R 18 actie.

15% korting op Gear & Garment gearengarment-voordeel.jpg

Je ontvangt nu tijdelijk 15% voordeel op een BMW Motorrad motorpak bij aanschaf van een nieuwe BMW Motorfiets. Zo kun je jezelf gelijk voorzien van een compleet nieuw een voordelig motorpak. En dat is niet het enige: want deze korting geldt niet alleen voor de rijder, ook de passagier krijgt 15% korting bij aanschaf van een nieuwe motorpak. Uiteraard is deze actie geldig op het complete aanbod van BMW Motorrad motorpakken, waaronder de 2022 collectie.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail: [email protected] of neem contact op met onze vestiging Motorplaza Groningen of Motorplaza Heerenveen

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 50,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
VEILIG BETALEN

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
RUIM AANBOD

Van hoge kwaliteit

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen