null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

Michelin bandenvoordeel: tot € 40,- cashback!

1st Jun 2023, MotorplazaWanneer je tussen 1 juni en 31 juli 2023 nieuwe Michelin banden aanschaft kun je tot € 40,- Cashback in de vorm van een digitale cadeaubon ontvangen. Je ontvangt een cadeaubon van € 40,- bij aankoop van een set banden (voor-en achter) en € 15,- bij aankoop van1 band. En dat is nog niet alles: want daar bovenop krijg je ook nog eens BTW korting (21% op de adviesprijs) en montage is gratis! Deze actie geldt voor de volgende banden:

De Cashback kan aangevraagd worden via de website van Michelin: https://www.michelin.nl/promoties-michelin/enjoy-your-ride

Voor meer informatie en het maken van een werkplaatsafspraak kun je contact opnemen met jouw Motorplaza vestiging naar keuze.

Contact

>

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen