null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

13 oktober in de showroom: de BMW R 1250 GS en BMW R 1250 RT!

20th Sep 2018,

BMW Motorrad heeft er een nieuwe ultieme Adventure- en Tourmotor bij: de BMW R 1250 GS en R 1250 RT. De toegenomen motorinhoud van 7% levert de motorrijder nog meer vermogen en betere prestaties. Dat komt onder andere doordat beide motoren het nieuwe BMW ShiftCam nokkenasregelsysteem bevatten.Dit systeem maakt aan de inlaatzijde variabele kleptiming en klepslag mogelijk. Ook openen de inlaatnokkenassen asynchroon wat zorgt voor een nog effectievere verbranding en brandstofbesparing.

De motor levert dan ook meer vermogen (136 pk vs. 125 pk). De R 1250 GS en R 1250 RT krijgen tevens verbeteringen in de elektronica en in de rijuitrusting. Zo krijgen de rijdmodi, Dynamic ESA (elektronische ophanging), TFT-schermen een update en voegt BMW een nieuwe Dynamic Brake Control toe.


Houd motorplaza.net in de gaten voor het laatste nieuws en voor het maken van een proefrit op één van deze nieuwe paradepaardjes van BMW. Daarnaast kunt u nu al alle specificaties van de BMW R 1250 GS of BMW R 1250 RT bekijken. Hieronder hebben we voor u de mooiste foto's van de nieuwe motoren op een rijtje gezet.

Bekijk de  BMW R 1250 GS of de BMW R 1250 RT.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen