null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

ANTILOOP toertocht 2 juni en introductie BMW F 750 GS en BMW F 850 GS

4th Jul 2018, Wijnand Tjepkema

Op zaterdag 2 juni hebben we met een aantal “motor maatjes” weer een leuke ANTILOOP toertocht gedaan bij Motorplaza in Heerenveen. Toevallig dit weekend ook de introductie van de nieuwe BMW F 750 GS en BMW F 850 GS. De BMW F 850 GS geschikt om het terrein mee in te gaan en de BMW F 750 GS als mooie allrounder. Mooie machines om te zien, en Opa Roel leek het wel wat om nog een keer voor een nieuwe BMW GS te gaan om zijn 82e jaar. Gradus had weer een mooie route uitgezet en meldde nog even dat ik wel veel routes op de navigatie heb staan. Nodig tijd voor een opschoonactie dus binnenkort.

De geplande route ging richting Lemmer en was voor velen bekend terrein. Weer een groepje gevormd met een mooie mengelmoes van BMW motoren. We hadden prima motorweer, de hitte was uit de lucht en de paar regen spatjes stelden weinig voor. Nog even een koffie pauze met gebak gedaan bij Recreatiebedrijf de Koevoet in Teroele waar we een mooi plekje hadden gevonden aan de Kûfurd. Hierna weer richting Motorplaza waar we werden getrakteerd op een frisdrankje of een alcohol vrij biertje met enige versnaperingen. Ook deze keer weer een route gereden waarvan ik sommige wegen niet kende. Dat is het leuke van motorrijden; nieuwe routes ontdekken en gezellig met elkaar genieten van onze mooie hobby.

Groet,

Wijnand Tjepkema

Zelf eens een keer een motorrit rijden? Bekijk hier ons aanbod aan huurmotoren.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen