null

Beste bezoeker, wij maken gebruik van Cookies op onze webshop. Wat doen deze Cookies precies? Als eerst: wij maken gebruik van Google Analytics, op basis van Analytics houden wij in de gaten of we onze webshop eventueel kunnen verbeteren. U blijft helemaal anoniem en wij zien niet wie u bent het is echt alleen om te kijken wat onze bezoekers 'gemeen' hebben.

BMW F 900 R: de ultieme roadster!

3rd Dec 2019, Motorplaza

De BMW F 800 R stond natuurlijk altijd al bekend als een vlotte en behendige roadster. De nieuwe BMW F 900 R gaat nog net even een stapje verder en geeft je meer vermogen tot je beschikking. En hij is natuurlijk ook voorzien van de laatste technologische snufjes en alsof dat nog niet genoeg is heeft BMW Motorrad de BMW F 900 R ook nog eens voorzien van een compleet nieuw design. En ook de motorrijders met een A2-rijbewijs hebben in de BMW F 900 R een nieuwe optie, want met een vermogensreductie is deze dynamische roadster ook toegankelijk voor het A2-rijbewijs.

Wanneer je de nieuwe BMW F 900 R voor het eerst ziet lijkt het een compleet nieuwe motorfiets. Hij is voorzien van een compleet nieuw design in vergelijking met zijn voorganger, de BMW F 800 R, daardoor oogt de BMW F 900 R sportiever en agressiever dan ooit. BMW Motorrad heeft de F 900 R ook voorzien van een nieuwe LED-koplamp en deze kun je uitbreiden met adaptieve bochtenverlichting. LED- knipperlichten behoren nu ook tot de standaard uitrusting. 

De BMW F 900 R is vanaf zijn lancering direct verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Hij is verkrijgbaar in San Marino blue metallic, Black storm metallic en in de stijlvariant Sport. De stijlvariant Sport is misschien wel de meest indrukwekkende kleurstelling. In deze stijlvariant is hij voorzien van twee kleuren: Hockenheim silver en Racing red uni, de velgen zijn bij deze stijlvariant voorzien van zwart lak en maken het plaatje compleet.

De BMW F 900 R is een dynamische roadster in hart en nieren en aan vermogen heeft de F 900 R dan ook geen gebrek. De 2-cilinder 4-takt lijnmotor heeft een cilinderinhoud van 895 cc en produceert maar liefst 105 pk. De BMW F 900 R levert daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm koppel. Oftewel het toerengebied waarin je het meeste plezier van het vermogen hebt. De F 900 R geeft je in totaal 92 Nm koppel tot je beschikking. Voor de rijders met het A2-rijbewijs is er ook goed nieuws, want met een vermogensreductie is de BMW F 900 R ook toegankelijk voor het A2-rijbewijs. Hetzelfde motorblok levert met deze reductie 95 pk (70kW) en 88 Nm koppel. En gaat je A2-rijbewijs over in A, dan kun je de F 900 R bij ons eenvoudig laten omzetten naar vol vermogen.

Standaard wordt de BMW F 900 R al zeer compleet geleverd, zo is hij o.a. voorzien van ASC (Automatic Stability Control), twee rijmodi (Rain, Road), volledige LED-koplamp en knipperlichten, 12V-aansluiting en een TFT-kleurendisplay voorzien van BMW Motorrad Connectivity. Uiteraard kun je jouw F 900 R helemaal zelf samenstellen en uitrusten met extra opties. Zo kun je hem voorzien van Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), adaptieve bochtenverlichting, Keyless ride en intelligente noodoproep (eCall). Wil je graag meer weten over de BMW F 900 R? Neem dan hier contact op met één van onze verkoopadviseurs.

Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg accessoires beschikbaar voor de BMW F 900 R. De meest handige en veelzijdige BMW F 900 R accessoires zijn zonder twijfel de F 900 R bagagetassen. De BMW F 900 R zijtassen zijn eenvoudige te monteren op de kofferdragers van de F 900 R en zijn erg veelzijdig in gebruik. Ook zijn de bagagetassen waterdicht, door het gebruik van textiel en stevige materialen zijn ze gelukkig ook nog bestand tegen een stootje. En zoals je van BMW Motorrad gewend bent kun je de F 900 R zijtassen gemakkelijk bevestigen en demonteren van de motorfiets. De BMW F 900 R bagagetassen zijn binnenkort te bestellen in onze webshop.



Naast de zijtassen zijn er ook vanaf de lancering van de BMW F 900 R gelijk twee verschillende tanktassen beschikbaar, deze donkergrijze tanktassen lijken in eerste oogopslag erg veel op elkaar. Het verschil zit hem namelijk grotendeels in de volume van de tas. Zo heb je de keuze uit een grote of kleine variant van de tanktas. De grote tanktas is tevens een vario tas, dit betekent dat je de grootte van de tanktas eenvoudig kunt aanpassen met een rits, mocht je ruimte tekort komen dan kun je hem gemakkelijk vergroten. Naast een groot hoofdvak zijn de beide tassen ook voorzien van meerdere kleine en handige vakjes rondom de buitenzijde van de tas. Beide tanktassen kun je doormate van drie bevestigingspunten erg gemakkelijk en stevig op de tank bevestigen. De BMW F 900 R tanktassen zijn hier te bestellen.

De BMW F 900 R is nu te zien en te rijden bij Motorplaza. Meer informatie over de nieuwe BMW F 900 R kun je hier vinden.

Gratis verzending vanaf 50 euro
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,00

Gratis retourneren
RETOURRECHT

30 dagen garantie

Zorgeloos online bestellen
Veilig online betalen

Zorgeloos online bestellen

Ruim aanbod
Product op voorraad?

Zelfde werkdag verstuurd

Ontvang het laatste nieuws, updates en aanbiedingen